Selim Ay'dan iddialı sözler: 'Galatasaray'ı yenmek için gideceğiz'

06.02.2018 - 19:32 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 19:32

Konyaspor'un başarılı isimlerinden Selim Ay, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

Haber Aktif programında İlker Koç'a konuşan deneyimli oyuncunun öne çıkan değerlendirmeleri şu şekilde:

Jahovic'e asisti hakkında

"Asist yapmak çok güzel bir duygu. Göz göze geldik ve pası attım. Gol yapabileceği bir top değildi ama güzel oldu."

Konyaspor değerlendirmesi

"Bu sene düşüş yaşıyor gibiyiz. Bu sene biraz yıprandık. Geçen sene ve sene başı olan olaylardan. Devre  arasında daha da güçlendik. İnşallah gol sorununu çözeriz ve Konyaspor'u hak ettiği yere getiririz."

Yeni transferlerin takıma katkısı

"Bu bir takım oyunu ve hücuma dayalı söylemek doğru olmaz. Çoğu maçta pozisyon anlamında kısır bir takım değiliz. Gol bulamayınca da rakip oyunda kaldı. Hatta 3-4 hafta da son dakikalarda gol yedik. Tabii bunu şanssızlığı da bağlamıyorum. Adis, Eto'o, Orkan ve Volkan olsun takımı tabii ki yukarıya taşıyacaktır. Beklenti yükseldi tabii ki, öyle bir yükselen Konyaspor var ki; en ufak bir kötü sonuçta baskı oluşabiliyor.  Biz hep aile ortamında başarı elde etmeye çalıştık ve birliktelik ile başarılı olduk. Adis, ilk geldiği gün 10 yıldır takımdaymış gibi. Her ortamda beraberiz. Adaptasyon ile ilgili sorun yaşanacağını sanmıyorum. Orkan'ın da katkısı net ortada. Hem Konyaspor hem de kendileri için iyi bir sezon geçirirler. Aile ortamımız bozulmadı. Hoca, hedef ve futbolcu değiştiğinde avantaj da olabilir; dezavantaj da olabilir. Oyuncular gitti ve geldi. UEFA'da da beklenti yükseldi. Biz bunu avantaja çeviremedik ve çok yıprandık. İç dengemiz kötü sonuçlarla birlikte dış etkenler tarafından sallanmaya başladı ama hiçbir zaman yılmadık." 

Türkiye Kupası'nda hedef ne?

"Her takımın çekinerek geldiğini biliyoruz. Biz inandığımız doğrulardan hiçbir zaman vazgeçmedik. Biz iki kulvarda da devam ediyoruz. Galatasaray şu an avantaj elde etti ama biz oraya yenmek için gidecceğiz. Kupada da hedefimiz final."

Selim Ay'ın kariyer planı

"Bazen forma bulamadığım zamanlar da oldu. Hatta şimdi de oluyor. Ben hiçbir zaman hedeflerimden vazgeçmedim. Her maç tekmeliği taktım ve oynayacakmış gibi sahaya çıktım. Hocam şans verir, vermez... Ben her zaman hazır bir şekilde bekliyorum. Tabii ki de hedefim kendimi geliştirmek ve A Milli Takım'a gitmek." (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler