Selim Soydan: "Ali Koç olmasaydı kulüp belki de Araplara satılacaktı"

02.10.2018 - 19:30 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 19:30

Fenerbahçe'nin önde gelen isimlerinden Selim Soydan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu. Soydan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Selim Soydan: "Ali Koç olmasaydı kulüp belki de Araplara satılacaktı"

Fenerbahçe'nin önde gelen isimlerinden Selim Soydan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Soydan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Çok zor bir kulüp aldı Ali bey

Çok zor bir kulüp aldı Ali bey. En zor işleri hallederken en rahatı olan futbol tarafını yanlış adamalara teslim ettiler. Önemli olan bu adamlar değişir, o değişiklikte Fenerbahçe'nin önünü açar diye düşünüyorum. Yanlış insanlar söylendi. Cocu'nun da baktığın zaman ne yaptığını, üç tane şampiyonluk kazanan bir insan için tabii ki acaba der insan. Tutmadı, olabilir böyle şeyler futbolda.

Türk hocayla devam etmek daha sağlıklı olur

Valla benim diyeceğim şu: Bu aşamadan sonra Türk hocayla devam etmek daha sağlıklı olur. Çünkü neden? Fark edelim yabancı hoca aldı, iyi de bir hoca aldı. Bu adam takımı tanıyım diyecek, Türkiye'yi tanıyım diyecek ve yine zaman geçecek. Kestirme bir yoldan gitmek gerek aslında .Fenerbahçe kulübünü tanıyan Fenerbahçe'de çalışmış bu çok önemli. Çünkü lig başladı ve 6 hafta geçti. Bu 6 haftada Fenerbahçe beklemediği neticelerle karşılaştı. Herkesin öz güveni çok aşağıya düştü. Bilhassa oyuncuların.

Fenerbahçe camiasında en çok kahrolan Ali Koç'tur

Şimdi bu takımın toparlanması bizleri hiç tanımayan, bilmeyen bir adamla çok zor olur. Ben öyle düşüyorum. Benim düşüncem Türk hocayla yola devam etmek. Belki ben yanılıyorum. Çünkü Fenerbahçe kulübünün çok zor şeylerini Ali Koç hallediyor. Ve büyük bir özveri ile yapıyor bunları, istekle, arzuyla yapıyor. Belki şu anda Fenerbahçe camiasında en çok kahrolan Ali Koç'tur.

Ali Koç gelmeseydi bu kulübü Araplara satarlardı

Ali Koç çok iyi bir Fenerbahçeli. Fenerbahçe kulübünü Ali Koç eline almasaydı, Ali Koç başkan olmamış olsaydı belkide bu kulübü Araplara satarlardı. O kadar zor bir kulüp aldı işte Ali Koç. Çıksın bana desin ki Fenerbahçeliler; Selim abi yalan söylüyor, varsa çıksın söylesinler. Enkaz demiyorum enkazlar alındı. Hepsinin üstünden gelen bir adam geldi. Kulübümüzü kurtaran bir adam var. Ama bunları söyleyemiyorlar.

Comolli Liverpool'da menajerlik yapmış. Neden Karius'u Fenerbahçe'ye almadı?

Burada bütün suç Comolli de. Neden Comolli de? Comolli, Liverpool futbol takımında 1 senelik menajerlik yapmış. Ve bu sene Beşiktaş'ın aldığı futbolcu Karius, Liverpool takımından alındı. Kardeşim sen bu kulüpte menajerlik yapmışsın, bu kulübün içini bilirsin, alsana bu kaleciyi.

Beşiktaş takımı şampiyon çıkarsa en büyük katkı sağlayacak insandır Karius. Müthiş bir kaleci müthiş. Beşiktaş onla beraber 12 kişi oynuyor. Her attığı top ayağa. 18'in içinde istediği gibi ayağının içini, dışını kullanan iyi bir kalci aldı. Sen bu kaleciyi al, bu kaleciyi al.

Senin için hazırladığımız haberler