Selim Soydan: "Cocu'nun en büyük avantajı..."

18.09.2018 - 17:10 | Son Güncellenme: 18.09.2018 - 20:10

Selim Soydan: "Cocu'nun en büyük avantajı..."

Fenerbahçe'nin önde gelen isimlerinden Selim Soydan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçındaki galibiyetini değerlendiren Selim Soydan, "Konyaspor azıcık şanslı olsaydı maç berabere biterdi. Neden Fenerbahçe adına önemli biliyor musunuz? Fenerbahçe gibi bir takım arka arkaya 3 maç kaybettiği zaman, futbolcular sahaya korkuyla çıkar. Korku hataya sevk eder. Fenerbahçe bunu yendi. Bir takım 3 tane mağlubiyet alabilir. O futbolcuları kötü yönde etkileyebilir. Böyle bir futbolcu sahaya çıktığı zaman toptan korkar. Galibiyetlerden sonra takım kendine gelir. Özgüveni kaybeden futbolcu zor toparlanır." dedi.

"Ali Koç'un başkan olması Cocu için avantaj"

Ali Koç'un sonsuz kredisi olduğunu belirten Selim Soydan, "Aziz Yıldırım döneminde 3 maçı arka arkaya kaybeden yabancı teknik adamın görevde kalma ihtimali yoktu. Ali Koç'un çok büyük kredisi var. Fenerbahçe çok büyük bir değişikliğe gidiyor, demiştim. Biraz beklemek lazım. 3 maçın 1'i kazanılsaydı bunlar konuşulmazdı. Cocu'nun en büyük avantajı başkanlık koltuğunda Ali Koç'un olması." dedi.

Selim Soydan'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Eljif Elmas yavaş yavaş %100 duruma gelecek. Barış Alıcı da çok iyi bir oyuncu. Eğer Barış da, Elmas da çok iyi bir Fenerbahçe takımında olsalar çok fark ederdi. Yeni kurulan bir takımda olmanın zorlukları var. İyi bir takıma alınan genç oyuncular çok rahat oynar. Beşiktaş'ın bu takımına genç bir futbolcu çok daha iyi oynar.

Bu hafta Fenerbahçe'de Jailson ve Benzia'yı izledik. Benzia çok farklı bir oyuncu. Gelen topu çok iyi bir şekilde kullanabiliyor. Eljif bunlarla oynayarak daha iyi olacak. Son iki transfer çok daha iyi transfer.

"Galatasaray bu akşam mağlup olmaz"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'da galip gelmesini istiyorum. Galatasaray bu akşam mağlup olmaz. %60 galip gelir. İnşallah galip de gelir. Pazartesi günü çok ciddi bir maç izleyeceğiz.

"Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanırsa..."

Fenerbahçe kazanırsa düzlüğe çıkar. Fenerbahçe adına çok iyi olur. Çok zor maç. Beşiktaş şu anda ligin en iyi takımı. Çok iyi bir kalecileri var. Oyunun içinde olan biri. Harun da çok iyi bir kaleci. 

Fenerbahçe taraftarı bu maçı çok önemsiyor. Çünkü maalesef kaybedilen 3 maç bizi çok üzdü. Bu bir fırsattır. Bunu değerlendirirsek sonrası farklı olur. Fenerbahçe rahatsız ederse maçın akışı değişebilir.

Senin için hazırladığımız haberler