Selim Soydan: "O hareketi yapmamam lazımdı"

07.10.2019 - 22:31 | Son Güncellenme: 07.10.2019 - 22:31

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu yönetici Selim Soydan, Fenerbahçe - Antalyaspor maçında yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Soydan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Yapmamam lazım bir tepkiydi"

A Spor'a konuşan Soydan, "Ben bu göreve adımımı attığım gün elbette ceketimi çıkardım herkes gibi ama kalbimden sökemezsin. O ayrı bir şey.  Ama aldığım kararlar verdiğim kararlar her türlü söylemim mutlaka Milli Takım içindir. Milli Takım'dayken zaten kimsenin hakkında hiçbir laf etmem, kimse de ettiremez. Etmeme imkan yok. O zaman o gün hatalıydı. Yapmamam lazım bir tepkiydi. Oturduğum yerde de o tepkiyi verebilirdim ama veremiyor insan. Bir anlık fena oluyor. Ama en son söz tabii ki hakemlerin, onlara da saygılı olmamız lazım." ifadelerini kullandı.

"İnşallah kazanırız"

Tivibu Spor'a da konuşan Soydan, "Çok zor bir maça çıkıyoruz. Hiç de kolay bir maç değil. Allah'ın izniyle bu maçı geçersek ondan sonra daha rahat konuşabileceğimiz maçlar gelecek. Özel bir hocamız var bugün. Hocamız bugüne kadar şu oyuncumuz bu oyuncumuz sakat değil diye hiç hiçbir şey söylemeyen bir hocamız var. Ama sakatlıklar futbolun bir parçası bu olabilir. Tahmin ediyorum inşallah maçı kazanırız." dedi.

Milli Takım'ın İstanbul'da tekrar oynaması hakkında Soydan, "Milli Takım bir tane. Her yerde çok büyük destek olunması lazım. Onun için herkesi bu maça mutlaka bekliyoruz." şeklinde konuştu

Suat Serdar...

Soydan, "Zaten Suat Serdar'ın içinde cevabı da yatıyor. Yani sen bana diyorsun ki 'dışarıdan almayalım, yollayalım daha iyi olur' diyorsun. Hakikaten daha iyi olur. İnşallah öyle olur." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler