Selim Soydan'dan çarpıcı açıklamalar! 'Aziz Yıldırım şampiyon yapıp bırakırsa...'

22.02.2018 - 15:48 | Son Güncellenme: 22.02.2018 - 15:48

Selim Soydan'dan çarpıcı açıklamalar! 'Aziz Yıldırım şampiyon yapıp bırakırsa...'

Fenerbahçe'nin eski Milli futbolcusu ve eski yöneticisi Selim Soydan, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ve yaklaşan seçim dönemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Selim Soydan şunları ifade etti. 

'Beşiktaş eksik kalmasaydı...'

"Bayern Münih maçında olmayacak bir kırmızı kart oldu. Böyle bir maçta bir takım için büyük bir sürpriz olur. Oynadığın takım senden daha iyi bir takım ise 10 kişi kaldığında anda maç bitiyor. Keşke 11'e 11 oynansa maç ve en sonuna kadar götürebilseydi. Yüzde 1 milyon farklı bir sorun çıkardı. Beşiktaş tam pas alışverişini yapmaya başladığı zaman bu kırmızı kart oldu."

'Bu maç Fenerbahçe için çok önemli'

"Pepe gibi Talisca gibi iki tane çok önemli iki oyuncusu yok Beşiktaş'ın. Elbette Şenol Güneş böyle konuşacak çıkıp bende çok eksikler var asla böyle bir laf etmez. Fenerbahçe deplasmanda 1 puan daha alsa çok iyi netice olur."


"Fenerbahçe için çok zor bir maç ve daha oynanacak maçlar var ama Fenerbahçe'nin büyük maçlarında sadece bir tane kalacak. Galatasaray maçı var ki o da iç saha maçı var. Bu maç Fenerbahçe için çok önemli ayrıca ikili averajda öne geçebilir"

'İnşallah hatası az olan bir maçı idare eder'

"Cüneyt Çakır doğru bir atama. Chelsea-Barcelona maçını yönetmiş bir hakeme kimse kalkıp bunu neden verdin diyemez. MHK en iyi hakemi bu maça verdik diyecektir. Cüneyt Çakır kötü bir hakem değil. Hatası olabilir ama herkesin hatası oluyor. Her hakem hata yapıyor. İnşallah hatası az olan bir maçı idare eder"

'Aziz Yıldırım aday olabilecek şekilde çalışıyor'

"Ali Koç'un 'benim bu işe girmeyeceğimi tahmin etmiyorlardı' sözü var. 'Başkan olmayı kabul etmeyeceğimi düşünüyorlardı' demiş. Sonrada Ali Koç 'ben adayım' dedi ve ilan etti. Herkes acaba Aziz bey aday olacak mı? diyor"

"Yaptığı çalışmalar zaten ben aday olacağım demektir. Aday olabilecek şekilde çalışıyor. Aziz Bey bu sene Fenerbahçe takımının şampiyon yapıp aday olmazsa camia da çok sevilen bir başkan olarak anılacaktır"

'Yoruldum artık dinlenmeye ihtiyacım var derse çok sevilir Fenerbahçe camiasında'

"Aziz Bey 20 sene gibi büyük zaman kaldı. Çok iyi işler yaptı ama bir sene evvel bende sonra olacak başkan Ali Koç dedikten sonra burada mücadele etmek zor olur. Yoruldum artık dinlenmeye ihtiyacım var derse çok sevilir Fenerbahçe camiasında ve çok büyük bir işi rahatlıkla halletmiş oldu. Daha sonra tekrar rahatlıkla aday olabilir."

Senin için hazırladığımız haberler