Selim Soydan'dan çarpıcı Ali Koç sözleri! 'Fenerbahçe'nin ona çok ihtiyacı var'

07.05.2018 - 15:28 | Son Güncellenme: 07.05.2018 - 15:28

Selim Soydan'dan çarpıcı Ali Koç sözleri! 'Fenerbahçe'nin ona çok ihtiyacı var'

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, yaklaşan kongre öncesi Ali Koç ve mevcut başkan Aziz Yıldırım -hakkında konuştu. Selim Soydan ayrıca Fenerbahçe - Bursaspor maçı ve Aykut Kocaman'ın açıklamaları hakkında da açıklamalarda bulundu

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Soydan şunları ifade etti. 

'Fenerbahçe gelecek maçını da kazanır'

"Her maç zor artık. Her takım hatasız oynamak istiyor. Fenerbahçe gelecek maçını da kazanır. Normal bir maç olarak bakıyorum böyle 6-0, 7-0 gibi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Fenerbahçe çıkıp kazanacak. Oyuncular rahat çıkmazlar böyle maçlarda."

'Taraftar takımının oynadığı oyundan ve sistemden memnun değil'

"'Aykut Kocaman, biz bu kadro ile buraya kadar geldik' dedi. Volkan Demirel açıklamalarında da haklı bana göre. Yanlış bir hareketten sonra nasıl etkilenirse oyuncu, kendi seyircisi ıslıklarsa perişan olur. Taraftar takımının oynadığı oyundan ve sistemden memnun değil. Taraftar, 'Fenerbahçe takımı yenilebilir, berabere kalır ama Fenerbahçe gibi oynar' diyor. Aykut Kocaman ise ben elimdeki kadro ile oynuyorum diyor."

'Aykut Kocaman bu kadro ile fevkaladesini yaptı'

"Fenerbahçe taraftarı isyan eder diğer takımlar daha iyi oynuyorsa. Benim takımım, büyük takım olacak ve hücum oynayacak der. Kimsenin ummadığı ve beklemediği bir yerde bitiriyor Fenerbahçe. Aykut Kocaman bu kadro ile fevkaladesini yaptı. Kimse kalkıp bunu inkar edemez."

'Fenerbahçe'nin Ali Koç'a çok ihtiyacı var'

"Bugüne kadar herkes sustu. Yapacaklarını söylemediler. Fenerbahçe kulübü mutlak değişikliğe gidecek. Ali Koç'un Fenerbahçe'ye ihtiyacı yok sadece sevgisi var. Fenerbahçe'nin Ali Koç'a çok ihtiyacı var."

'Fenerbahçe'nin değişikliğe ihtiyacı var'

"Ali Koç yapacağım, edeceğim diyor. Sayın başkan artık yoruldu Fenerbahçe'nin değişikliğe ihtiyaç var"

Senin için hazırladığımız haberler