Selim Soydan'dan çarpıcı seçim sözleri! "Ali Koç, Fenerbahçe'nin son şansı"

01.06.2018 - 15:22 | Son Güncellenme: 01.06.2018 - 15:22

Selim Soydan'dan çarpıcı seçim sözleri! "Ali Koç, Fenerbahçe'nin son şansı"

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yöneticisi Selim Soydan, haftasonu yapılacak Fenerbahçe kongresi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Selim Soydan, Ali Koç'un Fenerbahçe için son şans olduğunu ifade etti.

İşte Soydan'ın açıklamaları

"Ali Koç 'ben gelirsem sevgi, saygı, barış gelecek' dedi"

"Terraneo konusunda büyük bir facia var. Ali Koç'u orada dinledim. Ben gelirsem sevgi gelecek, saygı gelecek, barış gelecek dedi. Bu üçü ile birlikte borçları ödemek için geliyorum dedi. Böyle bir tahaahütü kimse yapamaz. Çok iyi bir Fenerbahçeli Ali Koç. Çünkü onun gibi birisinin Fenerbahçe'ye ihtiyacı yok, Fenerbahçe'nin ona ihtiyacı var."

"Televizyonda hepsini izledim. Doğru konuşan Ali Koç. Her Fenerbahçe elini vicdanına koysun. Şu üç şeyi söyleyen çıktı mı daha önce. Para vereceğini vaat etti. Neden söylüyorum son şans Ali Koç diye? Dün son konuşmasıydı oraya da gittim. Her şeyi çok net anlattı"

"Şahısları değil kulübü düşünmeleri lazım. Biz artık yaşlandık, gençlerin önünü açın"

"Sevgi, saygı ve barış dedik. Barış en önemlisi. Fenerbahçe kulübünün içinde de barış lazım. Bunları söyleyen insan Ali Koç. Herkesin tanıdığı bir insan hem kendisini hem de ailesini tanıyoruz. Fenerbahçe'nin üyesiyim. Bu kulüpte top oynadım ve o formayı çok iyi şekilde giydim. Şahısları değil kulübü düşünmeleri lazım. Biz artık yaşlandık, gençlerin önünü açın. Çok heyecanlılar"

"Bu kongrede Ali Koç kazansa da kaybetse de Ali Koç kazanmıştır"

"Bu kongrede Ali Koç kazansa da kaybetse de Ali Koç kazanmıştır. Bütün konuşmalarında hep vurguluyor. Gönül isterdi ki hiç para konusu olmasın ama mecbur kalıyor. Menajerin adı geçiyor. Hollandalı oyuncu Robin van Persie sattı, onu sakat aldık dediler 1,5 sene sonra. Hatırlarsan Robin van Persie'nin ikizi geldi demiştim. Yapılan transferlerin sonucu kuyuya düştük dedi. Her Fenerbahçeli daha iyi bir takım ister, şampiyonluk ister. Laf ile olmuyor bunlar. "

'Fenerbahçeliler için bu son şanstır'

"Ali Koç kulüp kötü yönetiliyor ve daha iyi yöneteceğini açıkladı. Bir dahaki seçimde de benim çektimlerimi kimse çekmesin dedi. Borç ne kadar ben bile bilmiyorum dedi."

"Üç gün önce Fatih Altaylı'yı dinledim. Ben bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ın mutlaka kalmasını isterim. Bunu söyleyen akıllı, zeki bir adım. Ali Koç'un kim olduğunu da orada söyledi"

"Vefa Küçük'ün söylediklerine inanmak istiyorum. Umarım öyle olur ama öyle olmazsa Fenerbahçe camiası büyük yara alır. Böyle durumlar olursa Fenerbahçe çok zor durumda kalır. İnşallah Vefa bey'in söylediği gibi glze bir seçim olur. Aklı selim Fenerbahçeliler için bu son şanstır"

Senin için hazırladığımız haberler