Selim Soydan'dan Fenerbahçe başkanlık seçimi tahmini! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı kazanır?

Özgür Koç
06.06.2024 - 13:53 | Son Güncellenme: 06.06.2024 - 14:09

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve yöneticisi, sarı lacivertli camianın önde gelen isimlerinden Selim Soydan, 8-9 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi ve yeni teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Selim Soydan'dan Fenerbahçe başkanlık seçimi tahmini! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı kazanır?

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Radyospor'da açıklamalarda bulundu.

''Ali Koç seçimi kazanır"

Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Soydan, Fenerbahçe'de 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan, mevcut başkan Ali Koç ve eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın aday olduğu olağan seçimli genel kuruluyla ilgili olarak Ali Koç'un kazanma olasılığının daha yüksek olduğunu belirterek, ''Ali Koç seçimi kazanır. Benim tahminim böyle'' şeklinde konuştu.   

"Mourinho'yu getiren yönetim, bundan sonra da 3-4 tane büyük yıldız alacak"

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Soydan şöyle konuştu:

"Mourinho ismini ilk söyleyen ve gündeme getiren Sadettin Saran oldu. Sonrasında Ali Koç çok başarıyla Mourinho'yu getirdi. Önce Türkiye sonra Fenerbahçe kazanacak. Böyle bir teknik direktöre çok iyi bir kadro kurmak gerekir. Fenerbahçe bu yaz çok büyük yıldızları getirecek. Biraz sabredersek büyük heyecanlar yaşayacağız. Mourinho vereceği beyanatlarla hem bizim seyirciye hem de Türk futboluna yön verecek. Bu hocayı alan yönetim, bundan sonra da 3-4 tane büyük yıldız alacak. Öyle bir takım yapacaklar ki hiç kimse kusur bulamayacak. Futbolcuların hareket tarzları değişir. Her futbolcu bu hocayla çalışmak ister, kimse Fenerbahçe'den ayrılmak istemez.'' 

Senin için hazırladığımız haberler