Selin Şekerci'nin sevgilisi Osman Yalın kimdir, ne iş yapar kaç yaşında?

24.07.2022 - 00:42 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 00:49

İbrahim Selim ile ilişkisini sonlandıran Selin Şekerci, yeni sevgilisi ile görüntülendi. Peki sevgilisi kimdir, Osman Yalın kimdir, ne iş yapar ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Selin Şekerci'nin sevgilisi Osman Yalın kimdir, ne iş yapar kaç yaşında?

AJANSSPOR HABER

İbrahim Selim ile ilişkisi sona erdikten sonra 'Kendimi aşka kapattım' açıklamasında bulunan Selin Şekerci, yeni sevgilisi ile görüntülendi. Peki Selin Şekerci'nin sevgilisi kimdir, ne iş yapar ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncu Selin Şekerci'nin yeni sevgilisi Osman Yalın hakkında merak edilen detaylar...

‘Aşka tövbe ettim’

Hürriyet'in haberine göre; Ortak arkadaşlarının doğum günü partisine katılan iki ünlü oyuncu gecenin sonunda mekandan ayrılırken görüntülendi. Flaşların patlamasıyla kısa süreli bir panik yaşayan Şekerci, "Beni bununla çekmeseydiniz iyiydi!" diyerek ponponlu tacını çıkardı. "Çocuk yapmak istiyorum" açıklaması hatırlatılınca "Evet, anne olmayı çok istiyorum" diyen Selin Şekerci, "Baba adayı var mı peki?" sorusuna ise beklenmedik bir yanıt verdi:

 

"Aday yok. Ben aşka tövbe ettim, aşk meşk yok!" Muhabirlerin "Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?" sorusu da ünlü oyuncuyu güldürdü: "Yok yok hepsi benim bebeklerim!"

Yeni sevgilisi ile görüntülendi

33 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz gece yeni sevgilisi Osman Yalın ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. El ele gezen ikili, kendilerine yöneltilen sorulara cevap vermezken; güzel oyuncu, muhabirin "Aşkı Osman Bey de mi buldunuz?" sorusu karşısında kendisini gülmekten alamadı.
 

Osman Yalın kimdir?

Selin Şekerci'nin yeni sevgilisi olan Osman Yalın hakkında detaylar bulunmuyor. Bilgiler geldikçe haberimiz güncellecektir. 

Selin Şekerci kimdir?

İzmir doğumlu Selin Şekerci'nin babası Arap, annesi Azerbaycan asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda birçok tiyatro oyununda yer aldı. Öte yandan yine İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı.
 

Senin için hazırladığımız haberler