Selkaspor adım adım Avrupa'ya gidiyor!

01.04.2018 - 16:10 | Son Güncellenme: 01.04.2018 - 16:10

Selkaspor, Süper Lig’in 23. hafta mücadelesinde sahasında Aziziye Belediyesi Termalspor’u konuk etti. Selkaspr, sahadan 27-25 galip ayrılarak Avrupa hedefine bir adım daha yaklaştı.

Mücadele zorlu geçti

Ligin 11. sırasında bulunan ve düşme potasından kurtulmak için sahaya çıkan Erzurum ekibi ile ilk dakikalarda zorlu bir mücadele yaşanırken; ilk yarı rakip takımın 13-10 üstünlüğüyle bitti. Porsuk Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ikinci yarısında toparlanan ve son 15 dakikada öne geçmeyi başaran Selkaspor; maç sonunda sahadan 2 puanla ayrılmayı başardı.

Eryılmaz’dan taraftarlara teşekkür

Maç sonu açıklamalarda bulunan Mavi beyazlı ekibin başantrenörü Haydar Eryılmaz, ligde hiçbir maçın kolay geçmediğini belirterek, “Rakibimiz düşme hattından kurtulmak için sahadaydı. Maçımızın kolay geçmeyeceğinin farkındaydık. Lig ve kupa maçlarının artarda gelmesi sebebiyle takımımız yorgundu. Sonuç olarak kazanmaktan ve hedefimize bir adım daha yaklaşmaktan dolayı mutluyuz. Takımıma sahada gösterdikleri performanstan dolayı, taraftarımıza ise bize yine yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Selkaspor, 14-15 Nisan’da oynayacağı Türkiye Kupası dörtlü final maçlarının ardından; 21 Nisan’da Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler