Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı? Serdar Topraktepe açıkladı...

İsa Kethüda
23.04.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 23:23

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Eryaman Stadyumu’nda karşılaştığı MKE Ankaragücü ile berabere kaldı. Maç sonrası Serdar Topraktepe açıklamalar yaptı.

Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı? Serdar Topraktepe açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş'ın, Eryaman Stadyumu’nda karşılaştığı MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolculardan Jonas Svensson, Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu.

Svensson: "Bugün idare ettik"

Svensson, "İkinci yarı daha iyiydik. İlk yarıda zorlandık. Ama mücadele ettik. İkinci maç için hazırız. İkinci maçı taraftarımızın önünde oynayacağız. Bugün idare ettik" dedi. 

Masuaku: "Gol atmamız gerekiyor"

Masuaku ise, "Bugüne dair deplasmanda gol yememiş olmak en önemli detay. İkinci maça kaldı. Zor bir maç olacak. Gol atmamız gerekiyor. Gol attığımız takdirde maçı kazanıp finale çıkarız.

"Fenerbahçe maçı zor bir maç olacak"

Fenerbahçe maçı zor bir maç olacak. Takım halinde oynamalıyız. Yapmamız gereken şey taraftarımız için büyük takım karakterini göstermek olacaktır. O maçı da sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Gedson Fernandes: "İyi bir sonuç aldık"

Fernandes de, "Maça kötü başlasak da iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu seneki en büyük hedefimiz olan kupa için bence iyi bir sonuç aldık. "Fenerbahçe maçı hakkında konuşulacak çok şey yok. Büyük bir derbi. O maçta da 3 puan almak için iyi hazırlanacağız ve iyi mücadele edeceğiz" dedi.

Serdar Topraktepe: "İnşallah seyircimizin önünde turu atlayacağız"

Beşiktaş teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, "Turun ilk ayağıydı. Ankaragücü'nün kendi sahasında baskı yapacağını biliyorduk. Baskıya hazırlıklıydık. Ama agresif olamadık. Alanları kapatamadık. Ankaragücü ilk yarı bizden üstündü. İkinci yarı değişikliklerle oyunun hakimiyetini aldık. İlk yarıda bireysel hatalar da yaptık. Topu önde tutamadık. İkinci yarının sonunda da kontrollü oyun tercih etti arkadaşlarımız. İkinci maça kaldı. İnşallah seyircimizin önünde turu atlayacağız.

"Yarından itibaren Fenerbahçe maçına bakacağız"

Bu maça odaklandık. Yarından itibaren Fenerbahçe maçına bakacağız. Salih'i de bugün birkaç idmandan sonra kadroya dahil ettik. Semih'in olmayışı, Salih'in olmayışı, 3 Türk zorunluluğu var, bunlardan dolayı sıkıntılar da çekiyoruz. İnşallah Semih de aramıza katılır. İdmanlara başladı. 1 idman yaptığı için buraya almamıştık. Döndükten sonra belli olacak" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler