Semih Erden: "Seriye devam ediyoruz"

11.11.2017 - 22:58 | Son Güncellenme: 11.11.2017 - 22:58

AJANSSPOR - Beşiktaş Sompo Japan'ın deplasmanda Sakarya Büyükşehir Basketbol'u 75-69 yendiği maç sonrası koç Ufuk Sarıca yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

Son çeyrekte hiç sayı şansı vermediniz Sakarya'ya sorusuna Erden, "Sakarya zorlu deplasmanda, bunu biliyorduk. Çok iyi başladık ama sonradan yaptığımız basit hatalarla rakibimizi maça ortak ettik. Bunun dışında da giren çıkan aynı performansı göstermek zorunda zaten. Vermediğimizde de sonuç ortada. Benimde yapacaklarım belliydi. Girdim savunmada onları püskürttüm hem de diğer basit işleri yaptım. Galibiyet galibiyettir. Seriye devam ediyoruz önemli olan bu. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Güzel bir deplasmandı. Sakarya halkına da buradan teşekkür etmek istiyorum. Basketbolu en iyi şekilde destekliyorlar. Biraz daha bazı şeyleri daha iyi yapabilirler tabii. Onun dışında her şey güzeldi. Rakibimizi de tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler ve keyifli bir basketboldu." dedi.

Birazda son çeyrekten bahseder misin sorusuna Erden, "Dediğim gibi, zaten bu tempoda oynamamız lazım tüm maçları. Eğer ki rakibi kendimize çekmediğimiz için bu defansı yapmamız lazım. Savunmada ne kadar istekli olduğunuzu gösterdiğiniz zaman zaten fark ortada. Çünkü biz savunmamızla ön plana çıkıyoruz. İnşallahta böyle devame deriz." ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ!

Senin için hazırladığımız haberler