Semih Kılıçsoy Avrupa'nın radarında! Almanlar temasa geçti

11.05.2024 - 09:54 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 10:02

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, Semih'i transfer listesine aldı.

Semih Kılıçsoy Avrupa'nın radarında! Almanlar temasa geçti

Trendyol Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Beşiktaş, bu sezon Semih Kılıçsoy'u kazandı. Takımdaki önemli futbolcuları sezon içinde kadro dışı bırakan Siyah-Beyazlılar, yıldızlarından yoksun çıktığı maçlarda genç oyuncu Semih Kılıçsoy'un performansıyla sevindi.

18 yaşındaki forvetin çizdiği grafik beğenileri toplarken Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Semih Kılıçsoy, kısa sürede birçok takımın radarına girdi.

İngilizlerden sonra Almanlar da listeye aldı

Daha önce West Ham, Tottenham ve Arsenal gibi Premier Lig takımlarının Semih Kılıçsoy ile ilgilendiği bilinirken, listeye bir Alman kulüp eklendi. Fussballeuropa'da yer alan habere göre Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, genç futbolcuyu transfer listesine aldı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'un eski futbolcusu, Beşiktaş'a transfer oluyor
Habere Git

Frankfurt Semih Kılıçsoy'un menajeriyle temasa geçti

Fussballeuropa'nın haberinde Eintracht Frankfurt'un, Semih Kılıçsoy transferi için harekete geçtiği kaydedildi. İddiaya göre Almanlar, genç oyuncunun menajeri ile temas kurarak bilgi aldı.

Beşiktaş'ın bonservis beklentisi yüksek bulundu

Alman basını, Semih Kılıçsoy'un Frankfurt'a transferindeki tek pürüz olarak Beşiktaş'ın istediği bonservis bedelini gösterdi. Hasan Arat yönetimi genç futbolcudan 25-30 milyon Euro gelir elde etmeyi planlıyor.

Semih Kılıçsoy'un bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 maçta 1922 dakika süre alan Semih Kılıçsoy 11 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler