Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 20 milyon Euro teklif edildi

Cem Ergün
31.05.2024 - 10:47 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 11:04

Avrupa'nın devleri, gözünü Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'a dikti. 18 yaşındaki genç forvet için son olarak 20 milyon Euro'luk teklif geldiği öğrenildi.

Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 20 milyon Euro teklif edildi

AJANSSPOR HABER

Fanatik'te yer alan habere göre;Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 20 milyon Euro seviyesinde transfer teklifi geldi. Bu fiyatı yeterli bulmayan Siyah-Beyazlılar, teklifin yükselmesi halinde resmi görüşmelere başlayacağını ifade etti. Detaylar...

Semih'e Alman kancası

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Semih Kılıçsoy'u yakın takibe aldı. Haber detayında Almanya ekibinin Semih'in son 4 maçını izlediği kaydedildi. Stuttgart'ın, genç yıldız için bonuslarla birlikte 20 milyon Euro seviyesinde bir teklif sunduğu da öğrenildi.

Beşiktaş'ın iki şartı

Beşiktaş ise bu teklif üzerine Stuttgart'a iki şartını dile getirdi. Buna göre Siyah-Beyazlılar; bonservis ücretinin arttırılmasını ve sözleşmeye sonraki satıştan pay kazanacakları bir madde eklenmesini istedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a sürpriz sportif direktör! Eski Galatasaraylı...
Habere Git

Semih Kılıçsoy'dan Premier Lig açıklaması

Semih Kılıçsoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, hayalinin Premier Lig'de forma giymek olduğunu dile getirmişti. Semih, "Hayalim Premier Lig’de oynamak. Aktif olarak futbol tarzıma en yakın hissettiğim oyuncu Lautaro Martinez. Beni Wayne Rooney’e benzetenler oluyor. Ama ben kendimi Aguero’ya benzetiyorum. Onun o gol vuruşları, patlayıcı kuvveti, hareketleri" dedi.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş performansı

Semih Kılıçsoy, 2023-24 sezonunda Beşiktaş formasıyla 35 maça çıktı. Genç golcü bu maçlarda 12 kez ağları havalandırırken, 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy gitmek istediği ligi açıkladı: "Hayalim..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler