Semih Kılıçsoy, Süper Lig'in en hızlı forveti

İsa Kethüda
11.01.2024 - 13:33 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 13:40

Beşiktaş'ta son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken 18 yaşındaki forvet Semih Kılıçsoy için temsilcisi, avukat Murat Teber önemli açıklamalar yaptı.

Semih Kılıçsoy, Süper Lig'in en hızlı forveti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken, 18 yaşındaki forvet Semih Kılıçsoy için temsilcisi, avukat Murat Teber, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında önemli açıklamalarda bulundu.

Kısa mesafede Süper Lig'in en hızlısı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Teber, ''Kariyer planlaması yapmıştık ve Semih'in bu sezon çok maç oynamasına gerektiğini düşünmüştük. Samet Aybaba'ya teşekkür ederiz, çok yardımcı oldu. 4-5 maçtan sonra daha iyi olacağını düşünüyorduk. 

Bundan sonra Semih çok daha olgun bir futbol oynayacak. Semih Süper Ligi'in kısa mesafede, ceza sahası içerinde hızı ve patlama gücü en iyi oyuncusu. Yaptığımız araştırmada bun tespit ettik. Semih'te bir golcü ruhu var. Kaleyi gördüğü zaman vurma ihtiyacı hissediyor'' dedi.

İlgini Çekebilir
TFF'den yeni yabancı kuralı açıklaması!
Habere Git

Santos'un gelmesi büyük avantaj 

Murat Teber, ''Fernando Santos'un Beşiktaş'a gelmesi çok önemli. Semih'in yeni gelen ekipten alması gerekenleri alacaktır. Eksiklerini geliştireceğiz, fazlası var bunları daha da geliştireceğiz. Semih'in performansının arttığı dönemde Santos'un gelmesi avantaj... 

Semih her saatini programlı yaşıyor. Semih elbette, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli takımda olmak istiyor. Şu anda U19 Milli takımında... Semih kendisini o seviyede hazır gören bir oyuncu'' şeklinde konuştu. 

Avrupa'nın pek çok kulübü takip ediyor

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş'la sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattığını hatırlatan Teber, ''Semih, Avrupa'nın pek çok kulübü tarafından izlenen bir oyuncu. Ama biz şu anda bunlarla ilgilenmiyoruz. Tek düşüncesi Beşiktaş'ta sürekli oynamak ve takıma yardımcı olmak'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Milli Takım uçağında futbolcular bayıldı! Süper Lig'in iki yıldızı...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Siyah-Beyazlı takım ile 14 karşılaşmaya çıkan genç futbolcu 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler