Semih Kılıçsoy ve Barış Alper, Premier Lig'de takım arkadaşı olabilir!

20.09.2024 - 19:41 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 20:13

Premier Lig ekibi Nottingham Forest, 2025'in ilk transfer dönemi için Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy'u e Galatasaraylı Barış Alper'i gözüne kestirdi.

Semih Kılıçsoy ve Barış Alper, Premier Lig'de takım arkadaşı olabilir!

AJANSSPOR DIŞ HABER

Beşiktaş ve Galatasaray'da forma giyen başarılı isimler; Semih Kılıçsoy ve Barış Alper Yılmaz, transfer döneminin bitmesine rağmen Avrupa kulüplerinin radarında yer almaya devam ediyor.

Premier Lig kulüplerinin radarında

İngiliz basınından HITC muhabiri Graeme Bailey'in haberine göre; Beşiktaş'ta oynayan Semih Kılıçsoy ve Galatasaray'da forma giyen Barış Alper Yılmaz, Premier Lig kulüplerinin dikkatini çekiyor.

Nottingham Forest takipte

Haberde yer alan göre bilgiye göre Nottingham Forest, Süper Lig'de forma giyen iki milli futbolcu ile de ciddi şekilde ilgileniyor.

Ocak ayında harekete geçebilir

Son Premier Lig'e yükselmesinin ardından ligdeki üçünü sezonunu geçiren ve geçen sezon düşmekten kıl payı kurtulan Nottingham Forest'ın, bu yıl iyi bir başlangıç yapsa da işi sıkı tutmak adına kadrosunu güçlendirmek istediği ve iki oyuncu için Ocak transfer döneminde devreye girebileceği kaydedildi.

Semih Kılıçsoy'un performansı

Geride bıraktığımız sezonu Beşiktaş formasıyla 35 maça çıkarak geçiren 19 yaşındaki Semih Kılıçsoy, sahada yer aldığı mücadelelerde 12 gol 4 asistlik performans gösterdi.

Her iki ayağını da kullanabilen forvet, bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada 2 asist yaptı.

Barış Alper Yılmaz'ın performansı

Geçen sezonu Galatasaray formasıyla 55 maça çıkarak tamamlayan Barış Alper Yılmaz, sahada yer aldığı karşılaşmalarda 7 gol atarken takım arkadaşlarına da 11 kez gol pası verdi.

24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon çıktığı 8 mücadelede ise 4 gol 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler