Semih Kılıçsoy yoksa Rafa Silva da yok

11.10.2024 - 10:23 | Son Güncellenme: 11.10.2024 - 10:35

Beşiktaş’ın Portekizli orta saha oyuncusu Rafa Silva'nın takımın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un ilk 11’den kesildiği son 7 karşılaşmada gol katkısı sıfıra indi. İşte detaylar...

Semih Kılıçsoy yoksa Rafa Silva da yok

Beşiktaş'ın yaz transferinde kadrosuna kattığı Portekizli yıldız orta saha Rafa Silva, fırtına gibi başladığı sezonda son haftalarla düşüş yaşamıştı. Tecrübeli futbolcunun yorgunluğa bağlı sıkıntı yaşadığı konuşuluyordu.

Son 7 maçta skora katkısı yok

Tecrübeli yıldızın, son 7 karşılaşmada skor katkısı verememesi dikkat çekti. Şu ana dek oynanan 12 resmi maça da 11’de çıkan başarılı isim, son olarak 29 Ağustos’ta Lugano ile Avrupa Ligi play-off turu rövanşında 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Semih yoksa Rafa da yok!

Fanatik'te yer alan haberde, sezon başı Rashica, Rafa Silva, Semih ile Immobile, Siyah-Beyazlı ekibin hücum dörtlüsü olarak sahada yer aldığı kaydedilirken Semih’in 11’den kesildiği son 7 karşılaşmada Rafa’nın da gol katkısının sıfıra indiğine dikkat çekildi.

Arada güç depolayacak

Milli arada dinlenmek için fırsat bulacak olan 31 yaşındaki futbolcunun, sezon başındaki gibi güçlü dönüş yapması bekleniyor. Bu süreçte üzerine çok yük binen futbolcuların idman tempoları ayarlanacak ve kas yorgunlukları azaltılacak.

7 gole katkı yaptı

Beşiktaş’ta 12 maçta toplam 1033 dakika sahada kalan Rafa Silva, bu sezon 4 gol atarken 3 de asist yaptı.

Boş geçtiği maçlar

Yıldız oyuncu, ligde oynanan Sivasspor, Trabzonspor, Eyüpspor, Kayserispor ve Gaziantep FK maçlarının yanı sıra Avrupa Ligi’ndeki Ajax ve Frankfurt karşılaşmalarında skora etki edemedi.

Senin için hazırladığımız haberler