Ajansspor

Semih Kılıçsoy’lu Cagliari, Sassuolo’ya 2-1 kaybetti

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Milli futbolcu Semih Kılıçsoy’un Cagliari’si, Serie A 31. haftasında Sassuolo’ya 2-1 yenildi. Sassuolo, Garcia ve Pinamonti’nin golleriyle galip geldi ve 42 puana yükseldi. Cagliari ise 30 puanda, 15. sırada kaldı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 39 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

İtalya Serie A 31. haftasında Cagliari, deplasmanda Sassuolo’ya konuk oldu. Maçın 8. dakikasında Sebastiano Esposito penaltıdan golü kaydederek Cagliari’yi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Sassuolo geriden gelip maçı çevirdi

İkinci yarının başında, 50. dakikada Ulisses Garcia ile eşitliği sağlayan Sassuolo, 78. dakikada Andrea Pinamonti’nin golüyle 2-1 öne geçti. Bu sonuçla Sassuolo 3 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi ve puanını 42’ye yükseltti.

Semih Kılıçsoy oyuna 83. dakikada girdi

Cagliari’de forma giyen milli futbolcumuz Semih Kılıçsoy, 83. dakikada oyuna dahil oldu ancak takımının galibiyetini değiştiremedi. Cagliari, üst üste 4. yenilgisini aldı ve 30 puanda 15. sırada yer aldı.

Gelecek hafta maçları

Serie A 32. haftasında Sassuolo, deplasmanda Genoa ile karşılaşacak. Cagliari ise evinde Cremonese’yi ağırlayacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...