Semih Kılıçsoy'un bonservisi belli oldu! Premier Lig ilgisi

Cem Ergün
02.05.2024 - 20:53 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 21:26

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un talipleri her geçen gün artıyor. Son olarak İngiliz basınında yer alan habere göre Semih'i listesine ekleyen son kulüp belli oldu.

Semih Kılıçsoy'un bonservisi belli oldu! Premier Lig ilgisi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından Caught Offside'ın haberine göre; Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın, Beşiktaş'ta forma giyen genç yıldız Semih Kılıçsoy'u transfer listesine ekledi. Haberde ayrıca Beşiktaş'ın talep ettiği bonservis bedeline de yer verildi. İşte detaylar...

Semih Kılıçsoy West Ham'ın listesinde

Haber detayında West Ham United'ın, 34 yaşındaki oyuncusu Michail Antonio'nun ilerleyen yaşı sebebiyle yeni bir forvet arayışında olduğu kaydedildi. İngiliz ekibinin bu doğrultuda gözünü Semih Kılıçsoy'a çevirdiği kaydedildi.

Devlerin de radarında

Semih Kılıçsoy'un, Arsenal ve Tottenham gibi devlerin de transfer listesinde yer aldığı belirtildi. Ancak West Ham United'ın, genç oyuncuya forma garantisi vererek transferde öne çıkabileceği yazıldı.

Semih'in bonservis ücreti

Beşiktaş'ın, Semih Kılıçsoy için bonservis bedelini 25-30 milyon Euro arasında tuttuğu da öğrenildi. Haberde, West Ham'ın bu civarda bir teklifle siyah-beyazlı ekibi ikna edebileceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler