Semih Kılıçsoy'un menajerinden Bayern Münih açıklaması! İşte genç yıldızı izleyenler

Akın Ungan
05.06.2024 - 14:46 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 15:06

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy Avrupa'nın radarında. Kılıçsoy'un menajeri Bayern Münih iddialarına cevap verirken, oyuncuyu izleyen takımları açıkladı.

Semih Kılıçsoy'un menajerinden Bayern Münih açıklaması! İşte genç yıldızı izleyenler

AJANSSPOR HABER

Kötü geçirdiği sezonda Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarını mutlu eden Beşiktaş'ta performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Semih Kılıçsoy, transfer döneminin gözdesi haline geldi. Avrupa kulüpleri, Siyah-Beyazlı takımın 2023/24 sezonunda en büyük kazanımlarından biri olan genç futbolcuyu radarına aldı.

Semih Kılıçsoy için Bayern Münih iddiası

Son olarak İngiliz basınında çıkan haberlere göre birçok Premier Lig kulübünün transfer listesinde olan Semih Kılıçsoy ile Bundesliga devi Bayern Münih de ilgilenmeye başladı. Bayern'in Harry Kane gibi hazır yıldızlara sürekli para yatırmak istemediği, bu nedenle Semih'in radara alındığı belirtildi. İddiaya göre Beşiktaş'ın ise Semih Kılıçsoy'un transferinden 25 milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi planladığı kaydedildi.

Semih Kılıçsoy'un temsilcisi Radyospor'a konuştu

Semih Kılıçsoy'un temsilcisi ve avukatı Murat Teber, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Teber, Bayern Münih iddiaları hakkında açıklama yaparken, genç futbolcuyu izleyen kulüpleri söyledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta teknik direktör borsası! İbre yabancıya döndü, dünyaca ünlü isim listeye girdi
Habere Git

"Bayern Münih'ten bize gelen bir bilgi yok"

Teber, "Semih umarım 7 Haziran'da açıklanacak Milli Takım'ın kesin kadrosunda yer alır. Almanya'daki finallerde de başarılı olacağına inanıyorum. Bayern Münih'ten bize gelen bir bilgi yok, Semih'le ilgili. Beşiktaş'a bir teklif gelmişse, bunu bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Semih Kılıçsoy'u izleyen takımlar

Semih Kılıçsoy'a ilgi duyan takımları sıralayan Teber, "Bayern Münih, Manchester City, Arsenal, PSG, Monaco, Bayer Leverkusen, Stuttgart gibi kulüplerin Semih'i izlediğini biliyorum. Bu konuda bize bilgi geldi. Ama teklif aşamasına gelmedi. En azında bize ulaşan bir teklif yok" açıklamasını yaptı.

"Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra duruma bakacağız"

Murat Teber, "Semih genç yaşında farklı bir oyuncu. Dolayısıyla Avrupa'nın 5 büyük liginden Semih takip ediliyor. Tabii ki burada Beşiktaş'ın durumu da önemli. Birden fazla etken var. Şu anda Semih sadece Milli Takım'a konsantre oldu. Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra duruma bakacağız" dedi.

Semih Kılıçsoy'un performansı

Semih Kılıçsoy geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla 35 maça çıktı. 18 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 12 gol attı, 3 gol pasıyla oynadı. Genç santrfor geçtiğimiz gün İtalya karşısında 80'inci dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna girerek, A Milli formayla ilk maçına çıkmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler