Semih Özsoy: ''Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar da, yenemeyecekler de''

14.04.2019 - 22:07 | Son Güncellenme: 15.04.2019 - 01:07

Semih Özsoy: ''Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar da, yenemeyecekler de''

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar...

Bizim açımızdan galip gelememek üzüntü verici. Ama şartlar göz önünde bulundurulduğunda 1-1 çok da kötü değil. Ben de hakemin iyi maç yönetmediğine yönetiyorum. Karşı takımın hocası değil ama hocaları maçta görevlerini yaptılar. Mehmet Topal neden ikinci sarı kart almadığını soruyorlar Belhanda'nın 19. dakikada neden ikinci sarı kartı almadığını da tartışalım.

Galatasaray'ın şampiyonluğu ellerinden alınıyor alınmıyor bunlar bizim meselemiz değil. Bildiğim tek şey hakemlerden biz de memnun değiliz.

Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar da, yenemeyecekler de. Bugün bu dezavantaja rağmen bu görüldü. Karşı takımın hocalarına cevap vermek benim işim değil. Saha içi konuşuluyor olsa Ersun hoca cevap verirdi. Fatih hoca 'Bizim burada güzel günlerimiz' var diyor. O zaman başkanımızın FETÖ'cülerce hapise atıldığı dönemdi. Bir daha böyle bir şey olmayacağına göre yorum yapmaya gerek yok.

Senin için hazırladığımız haberler