Semih Özsoy'dan Emre Akbaba ve Giuliano açıklaması!

19.08.2018 - 00:37 | Son Güncellenme: 19.08.2018 - 03:37

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'dan flaş Emre Akbaba açıklaması! Peki, Semih Özsoy Emre Akbaba için ne söyledi? Giuliano hangi takıma transfer oldu? İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Yeni Malatyaspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Semih Özsoy'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Giuliano hakkında şartları açıklayamam. İki tarafında mutabakatı sağlandıktan sonra KAP açıklaması olacaktır. Bitti diyebileceğimiz bir transfer ve kulüp. Emre Akbaba bize Alanyaspor başkanı tarafında teklif edildi. Hoca ve Comolli'ye sorduktan sonra olabilir dendikten sonra kulübü ile görüştük. Hasan başkan ile görüştükten sonra farklı bir yapısı olduğunu görünce transferde fazla ilerlemedik. Comolli sadece bir kez ile görüştük fikrini almak için. Bu oyuncu ile ilgilenmemiz başkanın teklifi ile oldu.

Geçen gündeme gelen, hem Comolli hem de başkanın söylediği sözlere açıklık getirmek lazım. Eğer bonservis ücreti ödemiyorsanız oyuncu alabilirsiniz. Bonservis ya da kiralama ödemesi yapıyorsanız satmanız lazım. Ayew gibi kiralama bedeli yoksa alınabilir ama Slimani gibi ödeniyorsa satış yapmanız lazım.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler