Semih Özsoy'dan TRT açıklaması: "Yaptırım yapmaması bizi düşündürüyor"

21.09.2019 - 22:36 | Son Güncellenme: 22.09.2019 - 01:36

Semih Özsoy'dan TRT açıklaması: "Yaptırım yapmaması bizi düşündürüyor"

TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy, 2-1 galip geldikleri MKE Ankaragücü karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Özsoy'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

"TRT bizim kanalımızdır"

Skor beklediğimiz gibi oldu. Galatasaray maçından önce Alanya maçından sonra kazanmak bizim için güzel oldu. Galatasaray maçına hazırlanmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Biz tüm maçlara tam kadro gitmeye çalışıyoruz. Kuvvetle muhtemel hepimiz gideriz. Biz hakkımızı istiyoruz. 

"TRT'de bir yorumcu arkadaşın sözleri hoş değil"

Biz gerilimden beslenen kulüp değiliz. Ali Başkan'ın ne dediğine özünde ne dediğine bakmak lazım. Bugünle birlikte hepimizin kanalı olan TRT'de bir yorumcu arkadaşın sözleri hoş değil. Bugünde başka bir yorumcu TRT'de Ersun Hoca ile ilgili patavatsızca yorum yaptı. 

"Kimse gitmese bile Ali Başkan gider"

Bununla ilgili TRT'nin yaptırım yapmaması bizi düşündürüyor. Özel kanallarla ilgili bir şey diyemem ama TRT bizim kanalımızdır. Onların yakalanması ve engellenmesi bizim dileğimiz. Kendi fikri kendini bağlar diyeceğim ama onlar bizim için yok hükmündedir. Ali Koç her yere gider. Fenerbahçe her yerde temsil edilir. Kimse gitmese bile Ali Başkan gider.

Senin için hazırladığımız haberler