Semih Şentürk: "Futbolu bıraktığımı Alex'ten öğrendim. Ben normalde devam edecektim"

03.10.2024 - 09:26 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 09:36

Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcusu Semih Şentürk futbolu nasıl bıraktığını anlattı. İşte detaylar...

Semih Şentürk: "Futbolu bıraktığımı Alex'ten öğrendim. Ben normalde devam edecektim"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde oyuna sonradan girerek attığı gollerle 'nöbetçi golcü' lakabını alan eski milli futbolcu Semih Şentürk, futbolu bıraktığını eski takım arkadaşı Alex de Souza'dan öğrendini söyledi.

Semih Şentürk, Ümit Karan ile birlikte katıldığı Skyspor youtube kanalında yayınlanan programda futbolu bırakma sürecini anlattı.

İşte Semih Şentürk'ün açıklamaları:

"Bir daha Eskişehir'e gelmem dedim.

"Eskişehirspor'daydım. Daha futbol oynamak istiyordum açıkcası. Yaşım daha 35'ti ama Eskişehir'de maddi-manevi sıkıntılı zamarlar geçirdik. Eskişehir'e bir daha gelmem dedim. Son maç şampiyonluk kaçtı. Burama kadar geldi yani. 'İstanbul'da bir takımda oynayayım' dedim, olmadı."

"200 bin TL vereyim. Futbolu bırakayım başkanım"

Transferin son günü Tuncay'la Adanaspor'da Bayram başkanın ofisine gittim. Oturduk, adamda bir hava, sanırsın ki Adana şehrinin de sahibi. "Semihcim, gündemimizde yoktun ama Cihat hoca aradı. 'Semih boştaymış hem bize abilik yapar, kaptaklık yapar' dedi. Ondan çağırdım seni" dedi. Ordan zaten golü yedik biz. Kağıda yazmaya başladı. 'Semihcim sen bu aralara imza atmazsın ama sana 150 bin peşinat maç başı da 10 bin TL'den toplam 500 bin TL' dedi. Ben de aşağıdan Tuncay'a vuruyorum 'hadi kalkalım' diye. Sonra 'Ben 200 bin TL vereyim. Futbolu bırakayım başkanım' dedim."

"Futbolu bıraktığımı Alex'ten öğrendim"

"Ondan sonra eve geldim. Transferin son günüydü. Alex'le yazışıyorum. 'Ne yaptın golcü' yazmış. Ben de 'takım bulamadım. Galiba şimdilik bıraktım' yazdım. Bir baktım Alex Instagram'dan sayfasından paylaşmış: 'Golcü her şey için teşekkürler.' Futbolu bıraktığımı Alex'ten öğreniyorum. Mecburen açıklama yaptım. Benim futbolu bırakmam öyle oldu. Normalde devam edecektim."

Ümit Karan: "Alex son golü sana atmış"

Semih Şentürk'ün bu açıklamaları üzerine Ümit Karan, "Alex o kadar gol attırdı sana, en son golü de o attı sana." ifadelerini kullandı.

İşte Semih Şentürk'ün açıklamaları:


Senin için hazırladığımız haberler