Semih Şentürk'ten olay yorum: "Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız"

04.10.2024 - 09:41 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 09:55

Fenerbahçe'nin eski futbolcubu Semih Şentürk, sarı lacivertli takımın Avrupa Ligi'nde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar...

Semih Şentürk'ten olay yorum: "Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu 'nöbetçi golcü' lakaplı Semih Şentürk, Skyspor youtube kanalında Erman Özgür ve Ümit Karan ile birlikte Twente - Fenerbahçe maçını yorumladı.

"Fenerbahçe İsmail Kartal zamanında daha çok pozisyona giriyordu"

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal zamanında daha futbol oynadığını ifade eden Semih Şentürk, " İsmail Kartal olsa şimdi ne olmuştu. Fenerbahçe o zaman daha fazla pozisyona giriyordu."

"Tadic sağ kanatta oynamak memnun değil"

Jose Mourinho'nun Tadic'i sağ kanatta oynatmasını da eleştiren Şentürk, "Tadic, gol de atsa asist de yapsa sağ kanatta oynamaktan memnun değil. Tadic solda daha iyi oynuyor." dedi.

"Fred o maçtan sonra kayboldu"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in performansına da değinen semih Şentürk, "Fred bir maçta hat-trick yaptı, o maçtan sonra yok ortada, kayboldu. Geçen sene yokken her maçta Fred'i arıyorduk. Şimdi ne oldu" şeklinde konuştu.

"İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor"

Semih Şentürk, Fenerbahçe'nin oyununa tepki göstererek "İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor. Bu sefer ilk defa, ilk 20 dakikaya iyi başlıyorsun. Pozisyonlar buluyorsun, atamıyorsun ve sonra tekrar geri çekiliyorsun. Büyük takım gibi oynamıyor Fenerbahçe. Gördüğümü söylemek zorundayım. Fenerbahçe'ye acil ara gelmesi lazım! Zaten bu maçla birlikte araya girdi, hafta sonu bay." diye konuştu..

Mourinho etkisini bekliyoruz

Şentürk, Jose Mourinho'nun artık etki göstermesi gerektiğini vurgulayarak "Ben dahil bütün Fenerbahçeliler, Mourinho etkisini bekliyoruz." yorumunda bulundu.

"Syzmanski 13. maç ilk 11'de ve hala bir şey yok"

Mourinho'nun Syzmanski tercihini de eleştiren eski milli futbolcu, "Szymanski bu kadar kim yani... Kendi menajerinin oyuncusu mu anlamadım ben. 13. maç ilk 11'de ve hala bir şey yok." ifadelerini kullandı.

"Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Youssef En-Nesyri'nin hayal kırıklığı yarattığını kaydeden Şentürk, "En Nesyri biraz Güiza'yı andırıyordu ama bugünden sonra bende biraz daha Güiza ön plana çıktı. Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız. 40-50 milyon Euro ederdik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler