Semih Yuvakuran'dan büyük iddia!

21.02.2020 - 20:21 | Son Güncellenme: 21.02.2020 - 20:21

Kadıköy’deki Fenerbahçe- Galatasaray maçı öncesi her iki takımda da forma giymiş olan Semih Yuvakuran Ajansspor'a konuştu.

“Fenerbahçe yenilirse karışır”

“Derbi çok güzel bir atmosferde oynanacak.İki takım açısından da önemli maç. Fenerbahçe açısından sonuç kötü olursa istifalar ve kadro dışılar gelir. Fenerbahçe karışabilir. Fenerbahçe’nin derbide saha avantajını kullanacağını düşünüyorum.”

“Hakem güzel maç yönetecek”

“Hakemlerin konuşulmayacağı futbolun konuşulacağı bir derbi olsun. Derbi öncesi hakemi tartışmak bana doğru gelmiyor. Hakemlere de haksızlık oluyor. Bence hakem Halil Umut Meler güzel maç yönetecek ve sadece futbolu konuşacağız. .Hakemler de gidip VAR’a bakmalıdır. Gidin VAR’a kendinizi kurtarın. Onlarda da hata var. Üşenmeyin gidip bakın. Bakmayıp eleştirildiğinizde üzülmeyin. Avrupa’da VAR’a daha kısa sürede bakılıyor. Türkiye’de çok uzun sürüyor."

“Kadıköy’ün büyüsü var”

“Fenerbahçe’yi derbide daha şanslı görüyorum. Psikolojik olarak Galatasaray etkileniyor. Fenerbahçe 20 yıllık üstünlüğünü sona erdirmek istemeyecektir.Bu iş kadro kalitesi işi değil. Kadıköy’de işler farklı oluyor. Yenilme korkusu yaşıyorlar. O korkuyu Galatasaray atlatamadı. Kadıköy’ün büyüsü var. Onu bozmak Galatasaray’ın elindedir. Bu tarz maçlarda hocaların motive etmesine gerek kalmıyor çünkü oyuncular kendiliğinden motive oluyor."

“İlk golü atan avantajı sağlar”

“Bizim zamanımızda maç haftası hep derbi konuşulurdu. Beyin ve fizik olarak derbiye hazır olmak gerekiyor. Bu maçlar gerçekten zor maçlar. İyi oyuncuysanız bu karşılaşmalarda çıkıp oynamanız gerekli. Bu maçta ilk golü atan avantajı sağlar."

Senin için hazırladığımız haberler