"Seneye hanginiz kalır bilemem"

09.05.2017 - 09:38 | Son Güncellenme: 09.05.2017 - 09:38

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kimsenin gözünün yaşına bakmayacak, tamamına ceza verecek.

Sarı-kırmızılı yönetimin bugünkü toplantısında futbolcular arasında ayırım yapılmayacak, başarısızlığın faturası hepsine kesilecek. Tudor’un arkasında duran Dursun Özbek’in para cezasında kararlı olduğu ve taviz vermeyeceği belirtildi.

 

Kasımpaşa yenilgisiyle sabrı taşan ve futbolculara yönelik ağır eleştirilerde bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, radikal kararlar dışında tüm takımı da cezalandırmak için harekete geçti.

Sarı-kırmızılılarda Tudor tarafından kaldırılan izin olayında hocasının arkasında duran Özbek ile yönetici arkadaşları, bugünkü yönetim kurulunda, tüm takıma verilecek disiplin cezasını ele alacak. Yönetimin, kadro dışından ziyade ağır para cezalarını gündeme getireceği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, sezon sonu geldiği için kadro dışına olumlu bakmıyor.

Başkan Özbek ve ekibinin tüm takıma birden ceza vererek disiplinden kesinlikle taviz vermeyeceklerini göstereceği ve gelecekle ilgili alınan kararlarla ilgili de ipuçları vermiş olacağı ifade edildi.

Başkan Özbek, Florya’da futbolcuya dayalı düzenin son bulması için sezon sonu kapsamlı bir temizlik yapmayı da planlıyor. Igor Tudor’un bununla ilgili anlattıklarını ve son dönemde yaşananları göz önünde bulunduracak olan sarı-kırmızılıların patronu, ne olursa olsun birlikteliğin sağlandığı, disiplinin tam olduğu bir takımla yarınlara doğru yol almak istiyor. Bu nedenle de Hırvat hocanın söylediklerini önemsiyor.

‘Hanginiz kalır bilemem’

Galatasaray’da son yaşanan süreçten teknik direktör Igor Tudor güçlenerek çıktı. “Bu futbolculara hoca dayanmıyor” diyen başkan Dursun Özbek, Hırvat teknik adamın gelecek sezonda takımın başında olacağını futbolculara söyledi.

Özbek’in, önceki gün yaptığı Florya çıkarmasında oyuncularla da bir araya gelip, “Size hep iyi niyetli yaklaştım ama olmadı. Tudor seneye de burada... Ancak hanginiz kalır hanginiz gider bilemem. Bu kararı verecek olan da Tudor’dur” diyerek Hırvat çalıştırıcıdan yana tavır koydu. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler