Şengezer ve Kabak'tan flaş açıklama

19.03.2019 - 15:07 | Son Güncellenme: 19.03.2019 - 18:07

Şengezer ve Kabak'tan flaş açıklama

A Milli Takımı'n iki önemli ismi Ozan Kabak ve Muhammed Şengezer basın toplantısı düzenledi.

Kabak ve Şengezer'in açıklamaları şöyle:

Ozan Kabak:

Şenol hocama çok teşekkür ederim. Milli takıma geldiğim için çok mutluyum. İki maçı da kazanmak istiyoruz. Şenol hocanın hepimize yaklaşımı babacan ve çok iyi. Elimden geldiğince ondan bir şeyler öğrenmek istiyorum.Güzel bir aile ortamımız var. Amacımız maçlarımızı kazanmak.

Benim dışımda üç tane daha değerli stoper var. Kimin oynadığının önemi yok. Önemli olan takımımızın kazanması. Aslında güzel ve gurur verici bir şey. 4 stoper farklı liglerde oynuyor, bunun dezavantajı yok, avantajları var. Önemli olan takım savunmasına katkıda bulunmak.

Muhammed Şengezer:

Önümüzde cuma günü oynayacağımız bir Arnavutluk maçı var. Bütün her şeyimizi oraya odakladık, çok iyi çalışıyoruz. Pazartesi günü Moldova maçımız var. İki maçımızdan da galip ayrılıp, 2020 Avrupa Şampiyonası'na güçlü bir şekilde gitmek istiyoruz.  Burada kalıcı olmak istiyoruz. Aile ortamımız var. Moldova ve Arnavutluk maçını kazanmak istiyoruz.

Bursaspor'da Mert abi ile çalıştım. Uğurcan, Ümit milli takımdan arkadaşım. Sinan abiyi de burada tanıdım. Üçü de birbirinden iyi. Kaleciler olarak Milli takıma katkımız olacaktır. Her şey bizde bitiyor. Biz inanırsak kazanabiliriz.

Senin için hazırladığımız haberler