"Seni öldürürüm!" Şampiyonlar Ligi'nde şoke eden tehdit

18.02.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 16:37

Şampiyonlar Ligi haberleri… Paris Saint Germain’in Barcelona’yı 4-1 yendiği maçın tartışmaları gündem olmaya devam ediyor. Barçalı Gerard Pique’nin Antoine Griezmann’la küfürleşmesinin ardından karşılaşmada hat-trick yapan PSG’li Kylien Mbappe’nin de rakibini ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı.

"Seni öldürürüm!" Şampiyonlar Ligi'nde şoke eden tehdit

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint Germain’in deplasmanda Barcelona'yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın yankıları sürüyor. Saha içindeki ilginç diyaloglarla gündeme gelen maçta şimdi de PSG’nin yıldızı Kylien Mbappe’nin sözleri tartışma konusu oldu. Görüntülerin deşifre edilmesiyle ortaya çıkan diyaloglar herkesi şoke etti.

Önce Dest’e “Bana dokunma” diye bağırdı

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Fransız futbolcu rakibi Jordi Alba’yı ölümle tehdit etti. Mücadeleye attığı 3 gol ile damga vuran Mbappe bir ikili mücadele sırasında ilk olarak Sergino Dest'e "Bana dokunma" diyerek tepki gösterdi.

Alba: Seni kendini beğenmiş!

Olaya müdahil olan Barcelonalı Jordi Alba, "Senden özür diledi işte. Ne uzatıyorsun kendini beğenmiş!" diyerek Fransız yıldıza çıkıştı. Bunun üzerine Alba’ya dönen Mbappe ise, "Seni sokakta öldürürüm" sözleriyle rakibine ilginç bir tehditte bulundu.

Pique: Sen kimi öldüreceksin?

Gerginliğe son olarak Barcelona’nın hırçın futbolcusu Gerard Pique de katılarak, "Kimi öldüreceksin?" diye sordu. Mbappe ise sözlerini tekrarlayarak bir kez daha, "Seni sokakta öldürürüm" dedi. AS gazetesi haberinde, Real Madrid'e transfer olacağı iddia edilen Kylien Mbappe’nin tüm bu diyalogları ilerlettiği İspanyolcası ile yaptığını da vurguladı. 

Barçalılar kendi arasında da küfürleşmişti

Aynı maç sırasında Barcelonalı futbolcuların kendi aralarındaki küfürlü tartışması da ekranlara yansımıştı. Katalanların tecrübeli ismi Gerard Pique, takım arkadaşlarını küfrederek topu ileride tutmaları konusunda uyarmış, kendisine aynı şekilde karşılık veren Antoine Griezmann’a da annesiyle ilgili ağır küfürler savurmuştu.  

UEFA soruşturma açabilir

Şampiyonlar Ligi’nin prestijine en ufak bir leke gelmemesi için çaba sarf eden UEFA’nın olaylı Barcelona-Paris Saint Germain karşılaşması ile ilgili bir soruşturma açıp açmayacağı ise merak konusu oldu. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 10 Mart’ta Fransa’da oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler