Şenol Fidan, Tuzlaspor Anlaşması Neden Bozuldu | Transfer Haberleri

30.12.2022 - 18:59 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 19:11

Son dakika spor haberi: 1. Lig'de Tuzlaspor'un teknik direktörlük görevi için prensipte anlaşma sağladığı Şenol Fidan'ın transferi imza aşamasında olmadı.

Şenol Fidan, Tuzlaspor Anlaşması Neden Bozuldu  | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Tuzlaspor'da teknik direktör sorunu çözüme kavuşamadı. İstanbul temsilcisi, Şenol Fidan'la prensip anlaşmasına varsa da bu transfer imza aşamasında gerçekleşmedi. 

Şenol Fidan'dan açıklama geldi!

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Şenol Fidan, "Tuzlaspor'la görüştük, prensipte anlaştık, Manisa FK deplasmanında takımı izlemek için tribünde yer aldım. Ancak prensipte söylenen şeylerin yapılmaması anlaşma zeminini bozdu. Her iki taraf için de hayırlısı olsun." ifalerini kullandı.

Hedefim Süper Lig

Gelecek kariyeriyle ilgili de konuşan Fidan, "Süper Lig'de uzun yıllar Mehmet Özdilek Hoca ve Abdullah Avcı Hoca'nın ekibinde yer aldım. Kariyerime Süper Lig'de devam etmek istiyorum. Bu süreçte gelen teklifler oldu ancak doğru bir kulüpte başlamak çok önemli." dedi.

İlgini Çekebilir
Tuzlaspor'da Zafer Yiğit'den uzatma isyanı
Habere Git

Tuzlaspor'da 3. dönemi olacaktı

Tuzlaspor'da daha önce iki farklı dönemde görev alan Şenol Fidan'ın anlaşması imzaya dökülseydi; İstanbul ekibinde 3. dönemi olacaktı. 

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı’nın yardımcısı olmuştu

Bir dönem Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı’nın teknik ekibine dahil olan Şenol Fidan, futbolculuk döneminde de Beşiktaş'ta forma giymişti. Fidan, bu dönemde Beşiktaş'ın üç sene üst üste şampiyon olduğu kadroda yer aldı.

Uzun yıllar Mehmet Özdilek'in yardımcılığını yapan Şenol Fidan, aynı zamanda 1988-93 yılları arasında Beşiktaş formasını terletmişti.

1. Lig'de 10 teknik direktör görevinden ayrıldı

TFF 1. Lig'de ilk devre sona ererken, şimdiye kadar Adanaspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Tuzlaspor, Yılport Samsunspor, Yeni Malatyaspor, Sakaryaspor, Altaş Denizlispor, Beyçimento Bandırmaspor ve Altınordu teknik direktör değişikliğini tercih etti.

İlk teknik direktör değişikliğinin Tuzlaspor'da yaşandığı ligde Cenk Laleci'nin yerine Eren Şafak'la anlaşıldı.

Tuzlaspor'da Suat Kaya, sadece 1 maça çıktı

Bu takımlardan Adanaspor, Kaplan'dan sonra göreve getirdiği Önder Karaveli ile de yollarını ayırırken, Gençlerbirliği'nde ise Diyadin'in ardından Medet Coşkun ve Taşkın Aksoy kısa süreli çalıştı.

Tuzlaspor'da ise Eren Şafak'tan sonra Suat Kaya sadece 1 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler