Beşiktaş Şenol Güneş'ten Neden Vazgeçti? "Nankörlük" - Valerien Ismael

Ali Bozkurt
26.03.2022 - 19:01 | Son Güncellenme: 26.03.2022 - 19:12

Beşiktaş'ı gelecek sezon çalıştıracağı iddia edilen Şenol Güneş'in Ahmet Nur Çebi'nin gündemine hiç gelmediği iddia edildi. İşte çarpıcı iddianı detayları.

Beşiktaş Şenol Güneş'ten Neden Vazgeçti? "Nankörlük" - Valerien Ismael

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar Önder Karaveli ile devam edileceği açıklanmasına rağmen özellikle Ziraat Türkiye Kupası'na veda edilmesi hesapları bozdu. Ligde de devam eden puan kayıpları sonrası Karaveli, yönetime kendisi bırakmayı teklif etti. Bunun üzerine belirlenen teknik direktörle nihai görüşmeler yapıldı. Ve Beşiktaş tercihini Valerien Ismael'den yana kullandı.

Çebi, Güneş defterini hiç açmadı

Uzun zamandır gündemde olan Şenol Güneş defteri ise bugün itibarıyla kapanmış görünüyor. Ancak gazeteci Orhan Yıldırım, aslında başkan Ahmet Nur Çebi'nin Güneş defterini hiç açmadığını öne sürdü. Yıldırım, Fanatik gazetesindeki yazısında Çebi'nin Güneş'e kırgın olduğunu savundu.

'Güneş, şampiyonlukta Çebi'nin adını hiç anmadı'

Yıldırım şunu yazdı: "Güneş ile ne Başkan ve ekibi ne de Ceyhun Kazancı’nın en küçük teması olmadı. Zira Beşiktaş’ta Güneş’in görev almasını sağlayan önceki dönemin 2. Başkanı Çebi idi. Güneş, kazanılan şampiyonluk döneminde bir kez olsun Çebi’nin adını ağzına almadı. Bunu vefasızlık ve hatta nankörlük olarak niteleyen Çebi, gündeme gelmesinde oralı bile olmadı. Zira o söylentiler, Güneş’in yakın çevresi tarafından çıkartılıp kamuoyu oluşturmaktan ibaretti."

Mehmet Ekşi gelecekti ama Önder Karaveli...

Yıldırım, Sergen Yalçın'ın ardından ilk seçeneğini altyapı koordinatörü Mehmet Ekşi olduğunu belirtti. Yıldırım, Karaveli'nin seçilme sebebi için çarpıcı bir iddiada bulundu: "Altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi akla gelen ilk isimdi. Ancak son anda araya giren, hatırı sayılı kişi, "ismi bizde saklı) "Önder Karaveli, yıllardır tanıdığımız biri. Bir şans verin" talebinde bulundu. Kulüp, geçiş süresi olduğu için geri çevirmedi."

Senin için hazırladığımız haberler