Şenol Güneş: "Beşiktaş daha iyi olsun diye ayrıldım, bekliyorum"

Akın Ungan
14.04.2024 - 08:27 | Son Güncellenme: 14.04.2024 - 08:48

Son dakika | Beşiktaş, Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş açıklama yaptı. İşte detaylar.

Şenol Güneş: "Beşiktaş daha iyi olsun diye ayrıldım, bekliyorum"

Trendyol Süper Lig'in 32'inci haftasında Beşiktaş ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere biterken Siyah-Beyazlılar teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Şenol Güneş'ten açıklama

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, Sports Digitale'e konuştu. Sezona Siyah-Beyazlı takımın başında başlayan daha sonra yollarını ayıran Güneş, Beşiktaş'ın durumunu değerlendirdi.

"Daha iyi olmasını bekliyorum"

Şenol Güneş, "Beşiktaş daha iyi olsun diye Beşiktaş'tan ayrıldım. Şimdi izliyorum, daha iyi olmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten yeşil ışık! Çalıştırmak istediği takımı açıkladı
Habere Git

Güney Kore'ye yeşil ışık yaktı

Güney Kore Milli Takımı ile adı geçen isimlerden biri olan Güneş, Kore'de çalışmaya sıcak baktığını söylemişti. Şenol Güneş, daha önceki açıklamasında "Seoul döneminde Güney Kore'de üç yıl yaşadım ve harika anılarla doluydu. Bu yüzden futbol kariyerimin son yıllarını Güney Kore ile bitirmek isterdim" ifadelerini kullandı.

"Böyle bir meydan okumayı kabul ederim"

Güney Kore Milli Takımı'nın henüz kendisiyle temas kurmadığını açıklayan Güneş, "70 yaşımın üzerindeyim, iyi bir hayat yaşadım ve bunu iyi bir şekilde bitirmek isterim. Böyle bir meydan okumayı kabul ederim. Benim için bir şans olur" dedi.

2 yıl Güney Kore takımı çalıştırdı

Şenol Güneş, 2007-2009 yılları arasında Güney Kore'de FC Seoul takımını çalıştırmıştı. FC Seoul ile 125 maça çıkan deneyimli teknik adam, 60 galibiyet, 36 beraberlik ve 29 mağlubiyet yaşadı. Güneş, 1.73 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler