Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
05.03.2023 - 21:09 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 21:37

Son dakika | Süper Lig'de Beşiktaş, MKE Ankaragücü karşısında 2-1 kazandı. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Siyah- Beyazlılar, evinde oynadığı zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamada bulundu.

"Çok daha kolay maçları kazanamadık"

Ankaragücü maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Şenol Güneş, "İsabetli ama gol olmayan şut atışları vardı. Tempolu başlamak istedik. Gole çeviremedik. Farklı bitmesi gereken maçtı, son dakikalarda geriye çekildik. Alex'i rakip sahada oynattık. Bazı oyuncular yorulunca onun top tutmasını istedik. Beklenmeyen hatamızdan gol buldular. Çok daha kolay maçlardan 3'er puan alamadık. Onun gerginliği vardı. Git gelleri olan ve çok pozisyon ürettiğimiz maç oldu. Futbolcuları tebrik ediyorum. Son bölümdeki hatalarımızı düzeltmeliyiz. Rakip de 2-1'den dolayı tutundu. Golü atsak kopacaktı." dedi.

Vincent Aboubakar yorumu

Aboubakar'ın gol atmadığı için gerginliği olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Sonunda kazanmak önemliydi. Bütün oyuncular 3 puanı hak etti. Aboubakar'ın gol atması önemliydi. Gerginliği vardı. Gol atmasına sevindim. Alex'i ikinci yarının başında alacaktım ama biraz daha bekledim. Yeni oynayanlar yabancılık çekmedi. Bazen kötü gittiği zaman bahane buluruz. Bugün öyle olmadı. Bugün Masuaku ve Tayyip de iyiydi. Gedson geçen maç düşüktü, onda da eksikler var." ifadelerini kullandı.

Tempo olunca seyirci de oluyor

Takımından memnun olduğunu sözlerine ekleyen Şenol Güneş şunları söyledi: "Biz savunmada az pozisyon verip biz çok pozisyona girmek istiyoruz. Futbol adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Zaman geçirmeyi iki takım da yapmadı. 10 defa aynı oyuncu sakatlanıyorsa bu doğru değil. Oyun temposu olması, seyirciyi oyunun içinde tutuyor. Takımdan memnunum."

Senin için hazırladığımız haberler