Şenol Güneş, Andorra galibiyetini değerlendirdi

07.09.2019 - 23:51 | Son Güncellenme: 08.09.2019 - 02:51

Şenol Güneş, Andorra galibiyetini değerlendirdi

Şenol Güneş, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Andorra'yı 1-0 yendiğimiz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Her türlü yoruma açık bir maçtı. Herkesin bir değer yargısı olacak. İstanbul'a uzun bir aradan sonra geldik. Güzel bir ambiyans vardı. Emre Belözoğlu 100. maçını oynadı, onu da tebrik ediyorum. Oyun üstünlüğünün olması normal. Atak yapmalarına izin vermedik. Oyun akılıcılığında sıkıntılarımız vardı. Bazen acele ettik, erken şut attık. Maç öncesinde daha farklı bir skor bekliyorduk. Topu yavaş çevirince rakibin toparlanma şansı oluyor. Netice daha erken gelebilirdi. Bu maçta tarihi bir fark bile yakalayabilirdik. 0-0 gidince tarihi bir hezimet de olabilirdi. Bugün herkes elinden gelen gayreti gösterdi."

"Zor bir galibiyet aldık, bu bakımdan üzgünüz. Nihayetinde kazandık. Seyirciye teşekkür ediyorum. Artık Moldova maçına bakacağız. Okay bizimle ama sakat. Tedavisini kampta yaptık. Dorukhan dün idmana çıktı, Ozan da iki antrenmana çıktı. Eldeki oyuncularımızla devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler