Beşiktaş Avantajı Kaptı Güneş "Daha Bitmedi" Dedi

Burak Alaca
24.08.2023 - 22:44 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 23:35

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Beşiktaş'ın deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 yendiği maçın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş ve oyuncular açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Avantajı Kaptı Güneş "Daha Bitmedi" Dedi

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Beşiktaş deplasmanda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i deplasmanda 3-2 mağlup ederek tur için avantajı kaptı. Maç sonu Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular açıklamalrda bulundu.

Şenol Güneş: İyi başlamadık ama toparladık

Maça iyi başlamadıklarını ama sonrasında ritme girdiklerini belirten Güneş "Dinamo Kiev karşısında kazandık ama tur bitmedi. Bir maç daha var. İyi başlamadık ama toparladık. Goller attık, goller yedik. Deplasman takımı olarak düşünürsek, avantajlı skorla dönüyoruz. Ama bu skorun da hiçbir garantisi yok." dedi.

Şenol Güneş: Kanatlarda zorlandık

Hücumda etkili bir performans sergilediklerini belirten deneyimli çalıştırıcı "Kanatlarda zorluk çektik, kapatmak istedik ama başarılı olamadık. Hücumda etkiliydik. Dönüşlerinde rakip ataklar yaptı. Fena olmadı deplasmanda kazanmak." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, İstanbul'a avantajlı dönüyor
Habere Git

Omar Colley: Süper Lig'e adaptasyonumu Şenol Güneş hızlandırdı"

Süper Lig'in oldukça kaliteli bir lig olduğunu vurgulayan ve adaptasyon sürecini Şenol Güneş sayesinde rahat atlattığını belirten Colley "Türkiye Ligi kolay değil. Önceden ligle ilgili bilgim vardı. Asla kolay değil. Adaptasyon sürecimi Şenol Güneş en iyi şekilde halletmemi sağladı. Beni kanatlarının altına aldı. Baba edasıyla bana sahip çıktı." dedi.

Omar Colley: Şenol Güneş bana baba gibi davrandı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kendisini bir baba gibi kanatları altına aldığını vurgulayan Gambiyalı stoper "Beşiktaş'ta 6 aydır oynuyorum ve kaybetmedik. Bu harika bir şey. Herkes, beni çok seviyor. Ben de onları seviyorum. Bir aile gibiyiz. Konferans Ligi'ne kalmak ve kupa kazanmak istiyoruz. Benim kariyerimde kupa yok, kupa istiyorum. Şenol Güneş, benim için çok önemli. Beşiktaş ile evliliğimizde harika bir uyum var. Bu formayı giydiğim sürece her şeyi yapacağım." dedi.

Şenol Güneş: Bakhtiyor'un elinden gelen gayreti gösterdi"

Beşiktaş'a galibiyet golünü getiren yeni transfer Bakhtiyor Zaynutdinov'u değerlendiren Şenol Güneş "Bakhtiyor maç oynadığı için avantajlı gelmişti. Masuaku sakatlanınca onu tercih ettim. Ofansif oynayan sağ bek ve açıklarını kontrol etmesi için Umut'la Bakhtiyor'u önlü arkalı oynattım. Elinden gelen gayreti gösterdi. Eksileri de artıları da var. Maç kaybetmeden gitmek önemli." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Pendikspor maçının tekrarını istedi!
Habere Git

"Şenol Güneş: Sumudica'ya Beşiktaş forması verdim

Daha önce ülkemizde önemli ekipleri çalıştıran teknik direktör Marius Sumudica'nın Beşiktaş kafilesine ziyaretine değinen Güneş "Sumudica otele geldi. Selam vermek için. Beşiktaş forması verdim kendisine. Türkiye'den tanıyorum. Karşılıklı rakipti bize. Başarılı bir antrenör olduğunu düşünüyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler