Şenol Güneş değilmiş! İşte Beşiktaş'ın yerli teknik direktör adayı...

23.02.2022 - 08:22 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 12:41

Beşiktaş'ta yeni sezon hoca adayı olarak Şenol Güneş iddiaları gündemdeki yerini korurken, Kartal'ın hedefinde sürpriz bir isim olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Şenol Güneş değilmiş! İşte Beşiktaş'ın yerli teknik direktör adayı...

Yeni sezonun teknik direktörü için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündeminde bir süredir Şenol Güneş ismi yer alıyordu. Hatta Siyah-Beyazlıların Şenol Güneş ile anlaşma sağladığı da iddia edilmişti ancak daha sonraki süreçte başkan Ahmet Nur Çebi ve bizzat tecrübeli hoca söz konusu haberleri yalanlamıştı.

Beşiktaş'ın yerli hoca adayı İlhan Palut

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ismi konuşulsa da Siyah-Beyazlıların planının bambaşka bir isim olduğu ortaya çıktı. Sports Digitale'de konuşan spor muhabiri Ertan Süzgün'ün verdiği bilgiye göre Kara Kartal yerli aday olarak, bu sezon Konyaspor'da harika bir sezon geçiren İlhan Palut'u belirledi.

Öncelik yabancı teknik direktör ancak...

Sportif direktör Ceyhun Kazancı gelecek sezon takımı yabancı teknik direktöre emanet etmek isterken adaylarla görüşmeler sürdürülüyor. Eğer Beşiktaş belirlediği yabancı adaylardan olumlu geri dönüş alamazsa rotasını yerlilere kıracak. Bu bağlamda gündemdeki tek isim ise genel kanının aksine Şenol Güneş değil İlhan Palut.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta görüşme yapıldı! 1 yıl daha devam...
Habere Git

Sözleşmesinde serbest kalma maddesi var

İlhan Palut'un Konyaspor ile sözleşmesinde serbest kalma maddesinin bulunması Beşiktaş'ın bu konuda elini rahatlatırken ilerleyen süreçte Siyah-Beyazlıların nasıl bir aksiyon alacağı merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut'un sözleşmesini 7 Ocak 2022 tarihinde 2 yıllığına uzatmıştı.

İlhan Palut'un Konyaspor karnesi

Konyaspor'un başında toplam 48 maça çıkan İlhan Palut 21 galibiyet, 14 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak maç başına 1,67 puan ortalaması tutturdu. Konya ekibi, Süper Lig'de bu sezon lider Trabzonspor'un en yakın takipçisi olarak 2. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler