Şenol Güneş eşyalarını toplayarak Milli Takım'a veda etti!

13.09.2021 - 19:00 | Son Güncellenme: 13.09.2021 - 19:10

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nden ayrılan Şenol Güneş, TFF'nin Riva tesislerindeki eşyalarını toplarken personelle de vedalaştı. İşte detaylar...

Şenol Güneş eşyalarını toplayarak Milli Takım'a veda etti!

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Şu ana kadar iki isim ön plana çıktı. TFF kararını yerli hocadan yana kullanırsa Okan Buruk, yabancı tercihi hyapılırsa Stefan Kuntz ile anlaşmaya hazırlanıyor.

Şenol Güneş personele teşekkür etti

Şenol Güneş ise bugün Riva'ya gelerek yardımcıları ve personelle vedalaştı. TFF'nin Levent'deki binasından ve Riva'daki tesislerden eşyalarını toplayan deneyimli çalıştırıcı görev aldığı süre içinde kendisine destek olanlara teşekkür ederek ayrıldı.

Güneş'in Milli Takım karnesi

Türkiye'yi 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na taşıyan ancak turnuvadaki başarısız sonuçlarla eleştirilerin hedefi olan Güneş, ikinci döneminde yaklaşık 2.5 yıl A Milli Takım'ı çalıştırdı. Ay-yıldızlılar deneyimli hocanın ikinci döneminde 32 maç oynadı. 15 galibiyet elde eden Milliler, 10 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Türkiye, Şenol Güneş ile 25'i resmi, 7'si özel olmak üzere oynadığı 32 maçta, 55 gol atarken, kalesinde 40 gol gördü

Hamit Altıntop yarın rapor sunacak

Öte yandan yeni Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un yaptığı görüşmelerin sonucunda bir karara varacak olan TFF Yönetimi yarın toplanacak. Toplantıda, yaptığı görüşmelerin detaylarını anlatması beklenen Altıntop'un raporları doğrultusunda bir karar vermeye çalışılacak. Türk Milli Takımı'nın yeni teknik direktörünün cuma günü açıklanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler