Şenol Güneş futbolcuları isim isim suçladı: Taylan, Dorukhan...

Eren Tuncay
08.07.2021 - 14:11 | Son Güncellenme: 08.07.2021 - 15:17

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Yusuf Yazıcı ve diğer futbolcuları suçladı.

Şenol Güneş futbolcuları isim isim suçladı: Taylan, Dorukhan...

AJANSSPOR - HABER

Hüsranla biten Avrupa Şampiyonası sonrası A Milli Takım Şenol Güneş, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda futbolculara isim vererek suçlamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in hedefe koyduğu futbolculardan bazıları şöyle...

"Kenan Karaman çok koştu ama... Yusuf Yazıcı top tutamadı"

Kenan Karaman ve Yusuf Yazıcı: İtalya maça hızlı başladı. Panikledik, çıkamadık. Kenan çok koştu Spinazola'nın peşinden ama olmadı. Top da tutamadık Yusuf'u almamıza rağmen. Tutamıyoruz, gidemiyoruz. Çok pozisyon da vermedik, şanssız goller yedik.

"Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi"

Taylan Antalyalı: Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Taylan döndü ve ilk geldiği gün ameliyat oldu. Doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş. Efecan'da da vardı böyle bir kasık fıtığı. Taylan'da belirti görmedim, temposu düşüktü. Bu olumsuz bir durum bunu söyleyeyim. En azından gelip bana söyleyebilirdi. Cengiz böyle bir şeyi söyledi bana mesela. Hasan Ali de söylemişti bunu daha önce. Bana sakatlığım yok diyor. Ameliyat neden oldu o zaman? Taylan Antalyalı için olumsuz bir durum.

"Rıdvan Yılmaz'ın başka dünyada olduğunu gördüm"

Rıdvan Yılmaz:  Rıdvan'ı tanıyorum 16 yaşından beri. Büyümüş de küçülmüş gibi bir oyuncu. Sakatlığından sonra düşüş yaptı. Rıdvan'ı da alternatif olması için aldım. Oynattım, başka bir dünyada. Konuştuk, 'Hocam rahat değilim' dedi. Oyuna koyabilirdim. Mert de iyi oynadı. Zeki de iyi oyuncu ama beklediğimizin altında oldu. Halil Dervişoğlu'nun da süre içinde yükselişini gördüm. Sonuç olarak Mert'i tercih ettim sol bekte. Rıdvan'ı kullanamazdım bu haliyle.

"Dorukhan Toköz'ün ne yaptığı belli değil"

Dorukhan Toköz: Fransa maçında oynattığım Dorukhan'ı şimdi oynatamadım. Transferini konuştuk. "Nasıl transfer olmazsın oğlum ya? 1 yıldır nasıl çözemezsin bu işi." dedim. Transfer işleri akıllarında kalıyor. Yarın başkaları da gelecek. Onları da göreceğiz neler yapacaklar. Keşkeler var ama tatmin etmez. Eleştirilere saygı duyuyorum ama bunları süzgeçten geçiriyorum hep. Verilere bakıp sonucu alınca üzülüyoruz.

"Halil ile Enes keşke yumruklaşsaydı"

Halil Dervişoğlu ve Enes Ünal: Halil Dervişoğlu pas atılmadığı için söylenirken Enes de kendisini o an ağabey olarak gördü ve cevap verdi. Olay bu, kavgalar ve yumruklar yazıldı. Keşke olsaydı, belki hırslanırlardı.

Senin için hazırladığımız haberler