Şenol Güneş: "Gol atmada sıkıntımız var derken..."

11.11.2020 - 23:04 | Son Güncellenme: 11.11.2020 - 23:07

Son dakika haberleri... A Milli Takımımız'ın Hırvatistan ile berabere kaldığı maçtan sonra teknik direktör Şenol Güneş neler söyledi? İşte detaylar...

Şenol Güneş: "Gol atmada sıkıntımız var derken..."

Hazırlık maçında A Milli Takımımız ile Hırvatistan 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu.

"Gol yeme sıkıntımız var"

A Milli Takım'ın gol yeme sıkıntısına dikkat çeken Şenol Güneş, "Gol düellosu içinde geçti. Zaman zaman gol atmada sıkıntımız varken şimdi gol yeme sıkıntımız var. İlk yarıda yediğimiz golde eksiktik sahada. İlk gol zaten elle müdahaleydi. Nihayetinde hazırlık maçı, olan oldu. İkinci golde Merih oyuna girmeden golü yedik. Tam girdi, üçüncü golü yedik. Oyun olarak zaman zaman rakibi karşılamak yerine geriye çekildik. Sakatlar fazla oldu. Orkun, Mert ve Cengiz... Cengiz'in sorunu ciddi görünmüyor. Orkun ve Mert'i göreceğiz. Bütün oyuncuları gördük, siz de gördünüz, hepimiz gördük." dedi.

"Hata yapanlar olacak, normal"

Bölüm bölüm iyi işler yaptıklarını söyleyen Güneş, "İki takım için de iyi bir maç oldu. Oyuncuları görmek istiyorduk. Hata yapanlar olacak, bunlar normal. Yediğimiz gollerde hatalar, attığımız goldeki beceriler... Bunlar iyi şeyler. Rakibimiz hızlı bir şekilde atağa çıkan bir takım. Kenardan da gole giden bir takım. 2. yarıda bunun sıkıntısını yaşadık. Beklerde ve kademelerde sıkıntı çektik. İlk yarıda yediğimiz gol elleydi, onu saymıyorum. Sloven hakemler ellere dikkat etmiyor. Rusya maçında da Sloven hakem eli görmemişti. Bölüm bölüm iyi işler yaptık. Bütün oyuncuları gördük." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler