Şansal Büyüka, Ahmet Nur Çebi ile görüşmesini yazdı! Şenol Güneş...

23.02.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 12:40

Şenol Güneş'in yeni sezonda Beşiktaş'ın teknik direktörü olacağını yazan Şansal Büyüka'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Şansal Büyüka, Ahmet Nur Çebi ile görüşmesini yazdı! Şenol Güneş...

Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından sezon sonuna kadar U19 takımı teknik direktörü Önder Karaveli'yi göreve getiren Beşiktaş'ta yeni sezonda takımın başına Şenol Güneş'in geçeceği ileri sürülmüştü. Önce başkan Ahmet Nur Çebi bu iddiaları kesin bir dille yalanlarken, son olarak Şenol Güneş'te "Benim Beşiktaş konusunda, başkan, yönetici ya da herhangi bir ilgiliyle hiçbir görüşmem olmadı" açıklamasını yapmıştı.

Büyüka, Başkan Çebi ile görüşmesini yazdı

Beşiktaş'ın yeni sezondaki hocasının Şenol Güneş olacağını söyleyen isimlerden biri olan Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka yeni yazısında siyah beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmeye yer verdi.

"Benim için konu kapanmıştır"

"Beşiktaş’ın yeni sezonda Şenol Güneş ile çalışacağını yazan ve iddia edenlerden biri benim" diyen duayen gazeteci, "Hafta içinde Başkan Ahmet Nur Çebi ile konuştum. Sayın Başkan’la çok uzun yıllar komşuluk yaptık, sözüne sohbetine çok inanırım. Sayın Başkan üstüne basa basa, “Yeni sezonda gündemimizde Şenol Güneş yok. Kendisi ile çalışmayacağız” dedi. Ahmet Başkan bunu söylediyse, benim için bu konu bitmiştir, kapanmıştır.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş değilmiş! İşte Beşiktaş'ın yerli teknik direktör adayı...
Habere Git

Şansal Büyüka daha önce ne demişti?

Tecrübeli gazetesi daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Şengol Güneş'le anlaştığını belirterek, "Şenol Güneş yeni sezonda Beşiktaş'ın hocası olacak! Şenol Güneş çalışacağı ekibi kuruyor. Beşiktaş’ın hocayla anlaşması ayıp değil aksine becerikli iş. Ahmet Nur Çebi benim hocam var diyor ama onu bu sene için söylüyor önümüzdeki sezon için söylemiyor. Önder Karaveli'nin önümüzdeki sezon takımın başında olmayacağını futbolcuların hepsi biliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler