Şenol Güneş: "Her maça kazanmak için çıkacağız"

21.03.2019 - 19:11 | Son Güncellenme: 21.03.2019 - 22:11

Şenol Güneş: "Her maça kazanmak için çıkacağız"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş'in basın toplantısında yaptığı açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yeni bir döneme başlayacağız. Gruptan çıkabilmek için her maçı kazanmak zorundayız. Her maça kazanmak için çıkacağız. Arnavutluk'u tanıyoruz, onlar da bizi iyi tanıyor. Arnavutluk iyi ve tecrübeli oyunculara sahip bir takım. Yarın kazanmak için sahada olacağız.

Tüm maçların analizlerini yapmaya çalıştık. Kendi sahamızda hazırlık maçında onlara kaybetmiştik. Onlara çalıştık. Yetenekli aynı zamanda tecrübeli oyuncuları var. Önemli olan sahada düşündüğünüz oyunu yansıtabilmektir. Bizim de yetenekli oyuncularımız var. Güzel maç olmasını bekliyorum.

Milli takım ayrı bir duygu. Milli takım ortak değerimiz. İlk gün nasıl heyecanım varsa şu anda da aynı heyecanım var. Takımımızda da o heyecan var. Yarın her şey maç kazanmaya dönük olacaktır. Emek olarak, hırs olarak, çalışma olarak. İnşallah bunun da karşılığını alırız.

Biz önce kendimizi iyi görüyoruz. Grubumuzdaki tüm takımlarımızı rakip olarak görüyoruz. Yetenekli ve tecrübeli oyuncuları var. Gruptan çıkmak istiyoruz. Bu maça da Fransa maçına da kazanmak için çıkacağız. Aklımda var ama sizinle paylaşamayacağım. Mahmut'un sol stoper oynaması avantaj. Hangi oyuncularla başlayacağıma yarın karar vereceğim. Başlangıç olarak en iyi oyuncularla çıkmak istiyoruz.

"Maçı kazanmak istiyoruz"

Hislerimi kısmen söyledim. Bu işi yapan insanların heyecanı bitmez. Heyecan biterse işi bitir. Şu anda sadece maça dönük her şeyi düşünüyoruz. Takım olarak yarınki maçı kazanmak istiyoruz. Beklentimiz o. Biz şu an aynı dili konuşuyoruz ve hepimiz bir takımız. Milli Takım'da da değerlerimiz çok fazla. Süre çok kısa ama bunu kolay hale getirmek için herkes birbirine çok yardımcı oluyor.

Senin için hazırladığımız haberler