Beşiktaş, Cenk Tosun'un Opsiyonunu Kullanma Kararı Aldı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
01.01.2023 - 12:05 | Son Güncellenme: 01.01.2023 - 12:22

Transfer haberleri...Teknik Direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'a geri dönmesiyle kendini bulan golcü oyuncu Cenk Tosun'un opsiyonunu devreye sokuluyor...

Beşiktaş, Cenk Tosun'un Opsiyonunu Kullanma Kararı Aldı | Transfer Haberleri

Süper Lig'de oynadığı son maçta Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş'tan Cenk Tosun kararı

Siyah-beyazlı takım, Fransız teknik direktör Valerien Ismael döneminde fazla forma şansı bulamayan ve Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte yeniden doğan Cenk Tosun için flaş bir karar aldı. 

Kısa sürede kalitesini gösteren ve formayı kapan Cenk Tosun bu sezon forma giydiği 15 maçta 6 gol ve 2 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fırtına 4 oyuncuyu transfer listesine aldı!
Habere Git

Yönetim opsiyonun devreye girmesini beklemeyecek

Sabah'ta yer alan habere göre; 31 yaşındaki oyuncu, sezon başında 1+1 yıllık kontrata imza atmış, karşılığında da 700 bin Euro maaşı kabul etmişti. Kontratındaki opsiyon, 25 maça çıkması halinde devreye girecekti ancak yönetim, kalan 10 maçı beklemeyecek.

Cenk'in ücretine iyileştirme yapılacak

Kısa süre içinde Cenk ile bir araya gelecek olan siyah-beyazlılar, sözleşmedeki opsiyonu devreye alarak +1 yıl daha ekleyecek. Ayrıca Cenk'in ücretine zam yapılması planlanıyor.

Bilindiği üzere Beşiktaş, sezon başında Everton'dan ayrılan ve siyah-beyazlı takıma transfer olan golcü oyuncu 1+1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. 

İlgini Çekebilir
Skandal karar Sivasspor- Galatasaray maçının hakemlerini yakıyor!
Habere Git

Cenk Tosun 2018 yılında 22.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibine transfer olmuştu. Merseyside ekibi ile 61 maça çıkan Cenk Tosun 11 gol ve 6 asist ile oynadı.

Beşiktaş'ın rakibi Kasımpaşa

Süper Lig'in 17. haftasını BAY geçecek olan Beşiktaş, 7 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da Kasımpaşa ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler