Beşiktaş, Anderson Talisca'yı Tekrar Transfer Etmek İstiyor

08.11.2022 - 08:15 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 08:23

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda eski oyuncusu Anderson Talisca'yı tekrardan transfer etmek için hamle yaptı. Detaylar...

Beşiktaş, Anderson Talisca'yı Tekrar Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'a tekrardan geri dönüş yapan teknik direktör Şenol Güneş, ocak ayı transferi için listenin en tepesine eski oyuncusu Anderson Talisca'yı ekledi. Beşiktaş yönetimi yıldız oyuncuyla iletişime geçti. Detaylar...

Beşiktaş fedakarlık istedi

Sabah'ta yer alan haber göre, Tecrübeli hocanın Başkan Ahmet Nur Çebi'den en öncelikli isteği ise Anderson Talisca oldu. Şenol Güneş'in isteği üzerine Talisca'nın menajeriyle görüşmelere başlayan Siyah - Beyazlı yönetim, Brezilyalı yıldızdan da fedakarlık bekliyor.

Alacaklarına karşılık bonservisini istedi

Talisca, kulübü Al-Nassr'dan 7 milyon euro alıyor. Beşiktaş'ın verebileceği en yüksek rakam ise 3 milyon euro.  Beşiktaş'ı her fırsatta özlediğini dile getiren Talisca'nın bu teklife en kısa sürede cevap vermesi bekleniyor. Kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan Talisca, geçtiğimiz ay ayrılmak istediğini bildirmiş ve alacaklarına karşılık bonservisini talep etmişti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş açıkladı: Yıldız oyuncu ameliyat edilecek
Habere Git

80 maç 51 gollük katkı

Al Nassr ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Anderson Talisca bu sezon Suudi Arabistan Ligi'nde çıktığı 6 maçta 6 gollük katkı verdi. Beşiktaş ile 2016-17 sezonunda lig şampiyonluğu sevinci yaşayan 28 yaşındaki Brezilyalı, Siyah-Beyazlı forma altında toplam 80 maça çıkıp 37 gol, 14 asistlik istatistik yakalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler