Şenol Güneş: "İtalya maçı tamamen farklı olacak"

Orhan Gülek
03.06.2021 - 21:32 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 22:56

A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova'yı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş: "İtalya maçı tamamen farklı olacak"

AJANSSPOR - HABER

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova ile karşı karşıya geldi. Almanya'nın Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanan karşılaşmada A Milli Takım, Moldova'yı 2-0 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu.

Güneş "Oyuncunun gol atması moral olur. Kazanmakta moraldir. Tabii bu hazırlık maçı. Oyun üstünlüğü bizdeydi. Eksik taraflarımıza bakacağız. Önde baskı yapmaya çalıştık, yine orada eksiklerimiz var ama daha iyiyiz. Pas sayımız fazla. Bazen kanatları kullanabildik. Çeşitlilik bakımından sıkıntılar vardı. İsabetli orta ve pas ile sonuç alınabilir. Bu Moldova’ya karşı bir oyun. İtalya maçı tamamen farklı olacak. Bu maç ve geçen maçta hızlı oynayan oyuncularımız vardı." ifadelerini kullandı.

"İtalya güçlü bir rakip"

EURO 2020'de ilk maçımız olan İtalya'ya ayrı parantez açan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş "İtalya maçı hem açılış maçı, hem güçlü bir rakip. Daha heyecanlı ve coşkulu olacağını düşünüyorum. Bu maçta Kenan’ın isteği çok iyiydi. Mert Müldür formda gözüküyor. Form durumlarını değerlendireceğiz. Ne zaman ne geleceğini bilemeyiz. Herkesin her zaman hazır olması gerekiyor. Dorukhan, İrfan ve Abdülkadir iki idman yaptı, o nedenle hiç getirmedik bu maça. 8 günde her gün aşama aşama daha iyi olmayı bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Saha içerisinde oyuncuların performansına da değinen Güneş "Çağlar’ı oynatmıştım daha önce. Fizik olarak sorunu yok. Merih’in sonuna kadar çıkmasını bekledim. Geçen maçta arka adelesinde sertliği vardı, riske atmadım. Ozan da sakatlık sonrası az oynadı. Kaan’ı ortada görmek istedim. Mert akıllı bir oyuncu ve performansı iyi gözüküyor. Kendi içimizde sorunları çözmek zorundayız. Kaan’ın ortada oyunu hoşuma gidiyor." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler