Şenol Güneş, Janssen transferine onay verdi! O sözler...

13.04.2018 - 10:28 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 10:28

Tottenham’ın gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği Vincent Janssen, Fenerbahçe’den sonra Beşiktaş’a da önerildi.

Tottenham’ın 22.1 milyon euro’ya aldığı Hollandalı golcü için F.Bahçe’den de Beşiktaş’tan da 12 milyon euro talep etti. Sarı-lacivertli yönetim Janssen için bir geri dönüş yapmadı. Şenol Güneş ise, “Benim gözümde değeri 5 milyon euro’dur. Bu rakama veriyorlarsa alalım. İyi bir rotasyon oyuncusu olur” sözlerini kullandı.

ORMAN, 15 NİSAN’A KADAR BORÇLARI TEMİZLEYECEK

Beşiktaş yönetimi kolları sıvadı… şu an için futbolcuların içeride sadece Mart ayına ait alacakları bulunuyor. Başkan Fikret Orman da hafta sonunda oynanacak Akhisar maçından önce bu ödemeleri de tamamlama sözü verdi. Orman’ın asıl amacı ise futbolculara günü gününe ödeme yapmak. 15 Nisan’a kadar Mart ödemesini tamamlarsa 1 Mayıs itibariyle Nisan hak edişlerini de hesaplarına yatırmak istiyor.

VIDA’NIN DINAMO KIEV’E DÖNÜŞÜ HIZLANDI

Yedek kaldığı için mutsuz olan ve bu şartlarda Pepe ile Disko Tosic’i geçerek forma bulması imkansız hale gelen Domagoj Vida pes etti… son haftalarda idmanlarda “zaten takıma giremeyeceğim” havasına bürünen Hırvat oyuncunun, Dinamo Kiev’e dönme hazırlığı yaptığı iddia edildi. Birkaç hafta önce Dinamo Kiev’in hocası Khatskevic’in Vida’yı aradığı ve eve davet ettiği iddia edilmişti. Vida’nın sezon sonunda Ukrayna’ya döneceği iddiaları arttı.

Fotospor

Senin için hazırladığımız haberler