Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Hatayspor maçı sonrası açıklama

05.10.2024 - 21:01 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 21:22

Son dakika | Trabzonspor, Süper Lig'de Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Hatayspor maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 1-1 berabere bitti. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Bir taç pozisyonu bıraktık döndü gol yedik"

Şenol Güneş, "Eksiklikle alakası yok. Her oyuncu kapasitesinde, kalitesinde oynamalı. Normal oyunu oynadığımız zaman oyunda hakim olabildiğimizi gördük. Oyuna başlarken oyun kontrolü bizde, hücumda bir taç pozisyonu bıraktık döndü gol yedik. Sonra toparladık ama oyunu domine etmedik. Ama oyuna baktığımız zaman oyun kontrolü dağılmış, çıkarken top kayıpları fazla olduğu, savunma yaparken de bizim oyuncunun arasından çıkan rakip oyuncular oldu. Bu da bizim aleyhimize olan bir durum" dedi.

"Son pozisyonda mağlup da olabilirdik"

Güneş, "Kenar ortalarımız etkili ve görerek olmadığı için her atağımız boşa gidince rakibe de bir kontratak oluyordu. Bugün kazanmak için gelmiştik ama son pozisyonda mağlup da olabilirdik. O şansı rakibe verdik. Biz de şans bulduk, onlar da buldu. Belki maçın hakkı beraberlik ama bize beraberlik yetmiyor. Galibiyetlere ihtiyacımız var. Deplasmanda bir galibiyet alıp daha iyi duruma gelmek istiyorduk, bunu yapamadık" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler