Şenol Güneş, Malmö maçı öncesi konuştu: 'Kazanmak için sahadayız'

12.12.2018 - 19:01 | Son Güncellenme: 12.12.2018 - 17:22

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Güneş'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


"Son müsabaka olmasına rağmen her takımı geçme ihtimalimiz var. Kendi sahamızda kazanarak turu geçmek istiyoruz. Deplasmanda basit gollerle kaybetmiştik. Şu anda hazırız. Pepe, Roco, Lens, Caner ve Dorukhan'ın durumuna bakmak zorundayız. Biz burada görev yapıyoruz. Beşiktaş büyük bir camia. Avrupa'da yarışmak için Türkiye Ligi'nde oynuyorsunuz. Herkes zirvede olmak ister. Bu sene 3 tane mağlubiyetimiz var. Beni bu sezon bu çok üzmüştür. Zirvede olmak emek ister. Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'ndeyiz. Kadromuzda dalgalanmalar oldu. Geçen sezon ve bu sezon puan kayıplarımız oldu. Zirvede olabilmek için elbirliği ile çalışmamız lazım. Avrupa'da Beşiktaş'ın isminin gündemde olduğunu biliyorum. Türkiye'de zaten bir marka değeri var. Benim asıl etkilendiğim şey; işimi doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım? Benim için kriter bu. Bir yerde makam sahibi olmak şöhret sahibi olmak geçicidir. Daha gideceğimiz mesafe var. Hep ilk 10'un içinde olabilsek"

'Kazanmak için sahadayız'

"Biz hangi takım gelirse gelsin kazanmak için sahadayız. İyi netice alınca Avrupa'nın en iyi takımı, kötü netice alınca en kötü takımı yapıyoruz. Galatasaray da son dakika UEFA'ya kalamayabilirdi. Daha önce alacağı sonuçla da bir üst tura da çıkabilirdi. Oyuncularımızı tanıtmak için Avrupa ligleri çok önemli. Takip ediliyoruz, sonra rakibimize bakarız"

'Pazartesi de oynayabilirsin'


"Lig bir maraton yarış devam ediyor. Bu yarışın daha yarısında değerlendirme yapmak bence yanlış. Biz hep perşembe - pazar oynadık. Pazartesi de oynayabilirsin bu tip maçları ama bize pek olmuyor. Onu da belirtmiş olayım. Güven ve Dorukhan o dönem kampta yoktu. Şu anda orta sahadan daha çok forvete ihtiyacımız var. Oyuncu her maça hazır olacak. UEFA listesinde yer almıyorsa ligde oynayacak. Oyuncu kulübünden ayrılana kadar iyi oynamalı. Devre arasında kimin gideceğini bilmiyorum"

 Mustafa Pektemek ise şu şekilde konuştu:

"Yarın çok önemli bir maça çıkacağız. Grupta bir üst tur için kazanmamız gereken bir maç"

 

Senin için hazırladığımız haberler