Beşiktaş'ta Welinton'un Devre Arası Takımdan Ayrılması Gündemde

10.11.2022 - 10:34 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 10:43

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta ayrılması beklenen ilk isim netleşti. Siyah-beyazlı takımda gitmeye en yakın isim Welinton...

Beşiktaş'ta Welinton'un Devre Arası Takımdan Ayrılması Gündemde

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Serik Belediyespor'u 3-1 yenerek 5. tura yükseldi. Karşılaşma sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş, transfer durumuyla alakalı açıklamalar yaptı ve ocak ayını işaret etti. Detaylar.

"Ocak ayına kadar eldeki oyuncularla gideceğiz"

Güneş, "Eldeki oyuncuların verilen şansı iyi kullanması için bir dönem var, bunu da kullanacağız. Hiçbir oyuncumuzu gönderemeyiz, hiçbir oyuncu da alamayız. Dünya Kupası arasında transfer zaten olmuyor. Ocak ayına kadar eldeki oyuncularla gideceğiz. Ondan sonra bir karar veririz. Takımı sürükleyen oyuncu burada kalır. Şu ana kadar iyiler var, eksikler var. Hazırlık döneminden sonra çok daha farklı şeyler çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Savunmaya takviye

Sabah'ta yer alan habere göre; Kartal'da Şenol Güneş, savunmaya takviye yapılmasını istiyor. Siyah-beyazlı takımda Tayyip Talha, Saiss, Welinton, Montero ve Emrecan ile birlikte Necip Uysal'ın da bu bölgede oynadığı düşünüldüğünde, 6 isimden en az 1-2'sinin gönderilip yerlerine transfer yapılması planlanıyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da Yunus Akgün gelişmesi! Devre arası...
Habere Git

Gitmeye en yakın isim ise Welinton

Gitmeye en yakın isim ise Welinton. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı futbolcunun ara transferde takımdan ayrılması gündemde.

Bilindiği üzere, daha önce takımdan ayrılması gündeme gelen Brezilyalı stopere, Suudi Arabistan'a transferi için izin çıkmamıştı.

2 maçta süre aldı

Tecrübeli stoper, bu sezon sadece 2 maçta süre aldı ve toplamda 110 dakika forma giyebildi.

Senin için hazırladığımız haberler