Şenol Güneş: "Takımdaki olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz"

İsa Kethüda
03.10.2023 - 10:33 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 11:35

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano ile oynayacakları maç öncesi açıklama yaptı. Güneş yine kazanacaklarını söyledi.

Şenol Güneş: "Takımdaki olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. Hürriyet'te yer alan habere göre Güneş, İsviçre ekibini yenip çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Şenol Güneş'ten öz eleştiri

Konya’daki oyunla ilgili öz eleştiri de yapan deneyimli teknik adam Konferans Ligi’ndeki mücadelede daha tempolu oynamaları gerektiğinin altını çizip şöyle devam etti:

"Olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz"

"Yoğun maç trafiğinde dinlenmeye fırsat bulamadan takımdaki olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz. Amacımız; koşan, mücadele eden geçen yılki gibi savaşan ekip olarak yolumuza devam etmek. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin imha timi
Habere Git

"Lugano maçını mutlaka kazanmak istiyoruz"

Konferans Ligi’nde ilk maçlar sonrası tüm takımların 1’er puana sahip olduğu bir sıralama oluştu. Seyircimiz önünde oynayacağımız Lugano maçını mutlaka kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inancımız tam"

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda yer alan Siyah-Beyazlılar, ilk maçta Belçika ekibi Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

Puan durumu

  • 1- Beşiktaş: 1 puan
  • 2- Club Brugge: 1 puan
  • 3- Bodo/Glimt: 1 puan
  • 4- Lugano: 1 puan

İlgini Çekebilir
Aslan, Old Trafford'da sahne alıyor! Rakip Manchester United...
Habere Git

Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman?

Beşiktaş ile Lugano arasındaki Avrupa Konferans Ligi karşılaşması 5 Ekim Perşembe günü oynanacak. Saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler