Şenol Güneş, Daler Kuzyaev'i Onayladı | Transfer Haberleri

26.06.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 08:56

Teknik Direktör Şenol Güneş'in Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede Daler Kuzyaev için olumlu görüş bildirmesi üzerine yönetim transferi bitirmek için girişimlere başladı.

Şenol Güneş, Daler Kuzyaev'i Onayladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de yeni sezon için hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen siyah-beyazlı ekip, transfer çalışmalarında vitesi arttırdı. Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda hareket etme kararı alan ve birçok alana takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Zenit ile sözleşmesi biten Daler Kuzyaev'i gündemine aldı ve Şenol Güneş'in de onay vermesi ile birlikte tranfser için düğmeye bastı.

Kartal'da transfer çalışmaları tam gaz!

Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Şenol Güneş yönetiminde 78 puanla 3. sırada tamamladı. Ligde ise en son sahasında Konyaspor'u konuk eden siyah-beyazlı ekip, sahadan 3-3'lük skorla beraberlikle ayrılırken ikincilik şansını kaçırmış oldu. Yeni sezon için hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen ve birçok alana takviye yapmayı hedefleyen Kartal'da yeni sezon çalışmaları için start verildi.

Şenol Güneş'ten Kuzyaev'e olumlu rapor

Siya beyazlı ekipte transfer çalışmalarına devam ederken, ciddi mesafe alınan isimlerinde başında Daler Kuzyaev geliyor. Fotomaç'ın haberine göre Teknik Direktör Şenol Güneş, Zenit ile sözleşme biten 30 yaşındaki oyuncuyla ilgili pozitif rapor verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan resmi teklif! Kolombiyalı stoper için yarış sürüyor
Habere Git

Darbe sonrası Kuzyaev, Rusya'dan ayrılmak istiyor

Öte yandan Rusya'da yaşanan paralı asker grubu Wagner'in darbe girişimi ve Ukrayna ambargoları sonrası Kuzyaev'in ülkeden kesinlikle ayrılmak istediği iddia ediliyor. 

Beşiktaş'ın ilk transferi olacak

Deneyimli orta saha mali konularda anlaşması halinde Türkiye'ye gelerek Beşiktaş'a imza atacak. Şu an tatilde olan Kuzyaev'in menajeri Beşiktaş ile görüşmelerine devam ediyor. İmza parası isteyen Kuzyaev yıllık ücret konusunda ikna olmaya çok yakın. İmza parasıyla ilgili sorun çözülmesi halinde Beşiktaş'ın ilk transferlerinden biri Rus futbolcu olacak.

Daler Kuzyaev'in kariyeri ve performansı

Kariyerinde Rusya dışına hiç çıkmayan Kuzyaev, kariyerinde 306 resmi maçta forma giydi. Bunlarda 24 gol, 34 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler